Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Βέροια: Πακιστανός πήγε να βγάλει ταυτότητα ως Έλληνας!!!


Δυο ζευγάρια Ελλήνων παρουσιάστηκαν στην Ασφάλεια Βέροιας ως γονείς και μάρτυρες ενός Πακιστανού, ώστε να πετύχει την έκδοση... ελληνικής αστυνομικής ταυτότητας. Το χειρότερο είναι ότι ο επίδοξος... Έλληνας είναι σεσημασμένος για εκβίαση, κλοπή και -κυρίως- για παιδική πορνογραφία.
Όλα ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2013, όταν ο 29χρονος Πακιστανός εμφανίστηκε σε δικαστήριο μαζί με έναν 45χρονο Έλληνα και την 43χρονη σύζυγό του που βεβαίωσαν ότι είναι οι βιολογικοί γονείς του και ότι γεννήθηκε το 1988 στην Βέροια! Έτσι, πέτυχε να εγγραφεί στο Ληξιαρχείο και να εξασφαλίσει ληξιαρχική πράξη γέννησης με μάρτυρες άλλους δυο Έλληνες, έναν 29χρονο και μια 28χρονη.
Με τα απαραίτητα δικαιολογητικά πήγε στις 16 Ιανουαρίου στην Ασφάλεια Βέροιας και ζήτησε να εκδώσει αστυνομικό δελτίο ταυτότητας. Όμως, οι αστυνομικοί υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και τον πέρασαν από... κόσκινο. Έτσι, διαπίστωσαν ότι το 2008 είχε υποβάλει αίτηση στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής για τη χορήγηση πολιτικού ασύλου, ενώ το 2011 διέμενε στην Κάλυμνο και είχε ζητήσει να αναγνωριστεί ως πρόσφυγας.
Όμως, το ποινικό παρελθόν του 29χρονου αλλοδαπού ήταν τέτοιο που δεν επέτρεπε τη νομιμοποίησή του, καθώς είχε συλληφθεί το 2012 στη Θεσσαλονίκη για εκβίαση και κλοπή, ενώ ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί από τον ανακριτή της Κω, για πορνογραφία ανηλίκων κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση. Σε βάρος του Πακιστανού και των τεσσάρων Ελλήνων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και ψευδή ανωμοτί κατάθεση, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com