Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Ρευστότητα και Eurogroup στη μαραθώνια συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου - «Συζητήθηκαν τα πάντα» ...


Μαραθώνια ήταν η σημερινή συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα.
Ειδικότερα, οι υπουργοί της κυβέρνησης συνεδρίασαν επί 4,5 συναπτές ώρες.
Επί τάπητος τέθηκαν οι ασφυκτικές πιέσεις στη ρευστότητα αλλά και ο τρόπος αποπληρωμής των δόσεων προς το ΔΝΤ.
Παράλληλα, ο Γιάννης Βαρουφάκης ανέπτυξε την τακτική που θα ακολουθήσει στο Eurogroup της 9ης Μαρτίου.
Αποχωρώντας από το Μαξίμου, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γ. Δραγασάκης υποστήριξε πως έγινε συζήτηση για όλα τα θέματα.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν όλοι οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού και σύσσωμο το οικονομικό επιτελείο, όπως οι κ.κ. Γ.Βαρουφάκης, Γ. Δραγασάκης, Ευ. Τσακαλώτος.
Ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης, θα παρουσιάσει τη Δευτέρα ένα πρόγραμμα έξι μεταρρυθμίσεων, συγκεκριμένες και κοστολογημένες προτάσεις, την ώρα που η ελληνική οικονομία απειλείται με χρηματοδοτική ασφυξία.



Embedded image permalink


















www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com