Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Απάντηση του Στρατηγού-Ερωβουλευτή Ε. Συναδινού στον Ευρωβουλευτή (ΠΑΣΟΚ) Νίκο Ανδρουλάκη για τις συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής ...


Ο ανεπάγγελτος και πολιτικό υβρίδιο κομματικού σωλήνα, Γραμματέας της Κεντρικής πολιτικής επιτροπής του "συγχωρεμένου" ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκης, σε ένα παραλήρημα υποτιθέμενης δημοκρατίας και απόδοσης δικαιοσύνης, επικρίνει ακόμα και το δικαίωμα (που χρησιμοποιεί αυτός, αλλά απαγορεύει στους άλλους), στον παράνομα και άδικα προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, να παραχωρεί συνεντεύξεις.
Προχωρά δε έτι περισσότερο και καταδικάζει - βιάζοντας την Ελληνική δικαιοσύνη και ακυρώνοντας το τεκμήριο της αθωότητας - σύσσωμη την κοινοβουλευτική ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, ως εγκληματική οργάνωση δολοφόνων.
Συνιστώ σε αυτόν το μέγα πολιτικό άνδρα:
1) Να μην ξανατολμήσει να αναφερθεί στη Χρυσή Αυγή ως νεοναζιστική γιατί εκτίθεται και παραληρεί. Βέβαια, ίσως να ενστερνίζεται τη ρήση του Ναπολέοντα: "Στην πολιτική, η βλακεία δεν είναι μειονέκτημα".
2) Να κοιτάξει λίγο προς το εσωτερικό του κόμματός του (ή ότι έχει απομείνει από αυτό) και θα διαπιστώσει πολλούς εγκληματίες, εθνοπροδότες και ανθρώπους με φασίζουσα πολιτική συμπεριφορά.
3) Να ασχοληθεί λίγο με το έργο για το οποίο, κάποιοι συμπολίτες μας τον έστειλαν στην Ευρωβουλή, μήπως, λέω μήπως, και ξεκολλήσει από την τελευταία θέση παραγωγικότητας και επιτέλεσης έργου, μεταξύ των Ελλήνων Ευρωβουλευτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com