Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΑΝ.Υ.ΕΘ.Α.:"Βύσματα τέλος στο στρατό - Eίμαστε στη σκέψη και ανάλυση του περιεχομένου της θητείας" ...


"Δώσαμε ένα τέρμα προσωρινό και όχι συνολικό σε αυτό που ονομάζουμε βύσμα και ακόμα δεν είμαστε ικανοποιημένοι σε ό,τι έχει γίνει", είπε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Κ. Ήσυχος και προσέθεσε πως πρέπει να έχουμε θεσμικά πλαίσια τέτοια που να διασφαλίζουν την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα της νεολαίας.
"Το σύνθημα είναι βύσματα τέλος στο στρατό", τόνισε, ενώ σημείωσε πως "ο νέος να ανοίξει την ιστοσελίδα των Ενόπλων Δυνάμεων να δει σε ποια κατηγορία κοινωνική μπαίνει κτλ."
"Οι μεταθέσεις που έγιναν, δεν είναι τιμωρία", είπε και προσέθεσε οτι "είμαστε στη σκέψη και ανάλυση του περιεχομένου της θητείας".
Ερωτηθείς αν το υπουργείο χρειάζεται περισσότερα χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό, είπε πως δεν υπάρχει υπουργός που θα σας πει πως δεν χρειάζονται περισσότερα χρήματα.
Παράλληλα, αναφερθείς στα αναδρομικά των ένστολων, είπε πως είναι ένα θέμα που συζητάει με το υπουργείο Οικονομικών και για αυτό "δεν μπορεί", όπως είπε, "να είναι λαϊκιστής και να πει συγκεκριμένη ημερομηνία".
"Θα τα δώσουμε και θα εκπληρώσουμε τη δέσμευσή μας", υπογράμμισε, ενώ τέλος είπε πως εξετάζεται το κλείσιμο στρατοπέδων.






























defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com