Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΣΑΜΑΡΑΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ ...


«Εγώ δεν είμαι παντρεμένος με τη θέση μου, αλλά δεν πρόκειται να εγκαταλείψω τη μάχη μια τέτοια δύσκολη στιγμή» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στο εσωτερικό του κόμματος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έριξε το γάντι στους αμφισβητίες προκαλώντας τους: «όποιος νομίζει ότι είναι καλό για την παράταξη ή για τη χώρα να θέσει θέμα προέδρου εδώ και τώρα και να πάρει την ευθύνη να κινήσει τις καταστατικές διαδικασίες».
Την ίδια στιγμή, ο κ. Σαμαράς απορρίπτει και το αίτημα για έκτακτο συνέδριο, προκρίνοντας αντ' αυτού τη διοργάνωση Εθνικής Συνδιάσκεψης, ώστε να μην υπάρξει εσωστρέφεια, όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ προανήγγειλε σαρωτικές αλλαγές σχεδόν σε όλα τα επίπεδα του κομματικού μηχανισμού, ανάθεση περισσότερων αρμοδιοτήτων σε πρόσωπα αλλά και τη δημιουργία νέων οργάνων.
Παράλληλα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τις τελευταίες κινήσεις της και στο θέμα της διαπραγμάτευσης με τους πιστωτές και ανέφερε ότι η ΝΔ θα αποτελέσει το χώρο προστασίας των διωκόμενων από την κυβέρνηση. Ίσως ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ξεχνάει τα αδιέξοδα στα οποία είχε οδηγήσει τους Έλληνες πολίτες η πολιτική της λιτότητας που είχε χαράξει η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

 





































newsbomb.gr/politikh/news/story/563527/samaras-den-eimai-pantremenos-me-ti-thesi-moy-alla-den-egkataleipo#ixzz3TWGBQr4V

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com