Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ...


Ο Γ. Βαρουφάκης στη Β Αθήνας και ο Κων. Τσουκαλά στο Επικρατείας.

Tου Ανδρέα Πετρόπουλου

Με εκπλήξεις, αλλά και αρκετές ...περικοπές ολοκληρώνονται τις επόμενες ώρες τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς το βράδυ της Πέμπτης (8/1/2014) συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή όπου αναμένεται να συζητηθούν οι τελευταίες εκκρεμότητες.
Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ έχουν "κλειδώσει" οι: Θεοδώρα Τζάγκρη (Πέλλα), Θ.Παραστατίδης (Κιλκίς ή Β'Θεσσαλονίκης), Οδ.Βουδούρης (Β'Αθήνας), ο ηθοποιός Χάρρυ Κλύνν (Α'Θεσσαλονίκης), οι καθηγητές Γ.Βαρουφάκης (Β'Αθήνας), Κ.Τσουκαλάς (Επικρατείας), καθώς και ο συντονιστής των Οικολόγων Πράσινων Γ.Τσιρώνης.
Εκτός ψηφοδελτίων φαίνεται ότι μένουν οι Μάρκος Μπόλαρης, Ραχήλ Μακρή, Χρ.Γιαταγάννα και ο καθηγητής Κ.Λαπαβίτσας που είχε προταθεί από την Αριστερή Πλατφόρα. Σύμφωνα με πληροφορίες "παίζεται" η υποψηφιότητα της ηθοποιού Αννας Βαγενά.
Με δεδομένη τη συμμαχία με τους Οικολόγους, θέση στα ψηφοδέλτια θα καταλάβουν οι Μιχάλης Τρεμόπουλος (Α' Θεσσαλονίκης), Κώστας Διάκος (Χανιά), Γιώργος Δημαράς (Β'Αθήνας), Δήμητρα Λυμπεροπούλου (Κορινθία), Δημήτρης Πολιτόπουλος (Κυκλάδες), -Κώστας Καλογράνης (Υπόλοιπο Αττικής) και Γιώργος Δημητρίου (Β'Πειραιά).
Ακόμα, ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας θα είναι υποψήφιος στην Α'Αθήνας και στην Αχαϊα, ενώ ψηλά και φυσικά σε εκλόγιμη θέση θα είναι στο Επικρατείας ο επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου Γιάννης Δραγασάκης.
























































.newsbomb.gr/ekloges/ethnikes-ekloges/story/541892/ekloges-2015-kleinoyn-ta-psifodeltia-toy-syriza#ixzz3OGcz2ep1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com