Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΙΣ 5,5% ΜΟΝΑΔΕΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ...




Παραμένει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Palmos Analysis που έγινε για λογαριασμό του TVXS.
Σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας, η διαφορά εμφανίζεται ελαφρώς μειωμένη κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες.
Αναλυτικά, στη νέα δημοσκόπηση ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 28,1% έναντι του 22,6% της ΝΔ. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6,7%, το Ποτάμι με 5,5% και το ΚΚΕ με 4,3%. Κάτω από το όριο του 3% οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,3%, το ΠΑΣΟΚ με 2,1%, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου που συγκεντρώνει 1,5% και το ΛΑΟΣ με 1,4%.
EKLOGES
Ανάμεσα στα σημαντικά ευρήματα της νέας, εξαιρετικά ενδιαφέρουσας έρευνας: Ο φόβος επηρεάζει όλο και λιγότερους πολίτες, γεγονός που εξηγεί και την διαφαινόμενη στροφή στην εκστρατεία της ΝΔ.
Το 44% θεωρεί ότι πρέπει να δοθεί μία πρώτη ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, με το 33% να πιστεύει ότι πρέπει να δοθεί δεύτερη ευκαιρία στον Αντώνη Σαμαρά και τη ΝΔ.
Νίκη ΣΥΡΙΖΑ είναι το καλύτερο αποτέλεσμα για το 36% των ερωτηθέντων έναντι του 30% που θεωρούν καλύτερο αποτέλεσμα τη νίκη ΝΔ.
SYRI
Η μεγάλη πλειοψηφία δεν θεωρεί καθόλου πιθανή (46%) ή λίγο πιθανή (16%) την έξοδο από την ευρωζώνη στην περίπτωση νίκης του ΣΥΡΙΖΑ.
Δείτε περισσότερα στο TVXS.GR

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com