Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: «ΘΛΙΒΕΡΟ ΣΥΜΒΑΝ» Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ! ...


«Θλιβερό συμβάν» χαρακτήρισε την πρωτοβουλία ίδρυσης νέου κόμματος από τον Γιώργο Παπανδρέου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και είπε ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να αποπειράται να διασπάσει την παράταξη.

 Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικά σταθμό Alpha, , ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε ότι η θέση του κ. Παπανδρέου είναι στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, ενώ ερωτηθείς αν το κόμμα του κ. Παπανδρέου θα παίξει ρυθμιστικό ρόλο στις εκλογές, απάντησε δηκτικά λέγοντας «κόψτε κάτι σ’ αυτό».
Σχετικά με τους χαμηλούς τόνους που τηρούνται για το κόμμα Παπανδρέου είπε «κάνω τεράστια υπομονή».
«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αποπειράται να διασπάσει την παράταξη. Κάποιοι έχουν πρόσθετο βάρος για το θεσμικό ρόλο που είχαν», τόνισε ο κ. Βενιζέλος και σημείωσε ότι «οι τέως πρωθυπουργοί και αρχηγοί κομμάτων φέρονται με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Βλέπουμε πως φέρονται ο κ. Σημίτης, κ. Καραμανλής».
Ερωτηθείς για πιθανή «διαρροή» στελεχών προς το νέο κόμμα σημείωσε: «τα περισσότερα  (σ.σ στελέχη) είναι στρατευμένα στο ΠΑΣΟΚ. Μαζί του είναι μία μικρή κλειστή ομάδα που ήταν πάντα μαζί του»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com