Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ...

Με τον ΣΥΡΙΖΑ θα «κατέβει» στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Οικονόμου.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στη σχετική ανακοίνωση, «στη σημερινή δύσκολη και κρίσιμη συγκυρία, σημασία έχει να σωθεί ο τόπος και, ταυτόχρονα, το ίδιο αναγκαίο είναι να αλλάξει επιτέλους συθέμελα το παρακμιακό πολιτικό αυτό σύστημα, που είναι υπεύθυνο για τη χειρότερη οικονομική κρίση στην πρόσφατη ιστορία της χώρας.
Στο πλαίσιο αυτό, δεν χωράνε ούτε αξιώματα, ούτε καρέκλες, ούτε ιδιότητες, ούτε θέσεις και προσωπικές επιδιώξεις».
«Θέλω να πω στους φίλους μου ότι θα αγωνιστώ με τον ΣΥΡΙΖΑ από οποιοδήποτε μετερίζι, για να βοηθήσω να αλλάξει πραγματικά η χώρα, για εμάς και τα παιδιά μας, προς μια αριστερή και δημοκρατική κατεύθυνση, μαζί με άλλες προοδευτικές δυνάμεις μέσα στον ευρωπαϊκό χώρο» κατέληξε.






































































Read more: http://www.newsbomb.gr/ekloges/ethnikes-ekloges/story/539903/ekloges-2015-ston-syriza-proin-voyleytis-toy-pasok#ixzz3NkvGJLYM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com