Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ ΧΡ. ΑΗΔΟΝΗΣ ΚΑΙ Β. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ...


Στο νέο κόμμα του ΓΑΠ, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, αναμένεται να προσχωρήσουν και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Χρ. Αηδόνης και Β. Οικονόμου.
Ο Χρ. Αηδόνης, βουλευτής Δράμας είχε ακολουθήσει τον Ανδρέα Λοβέρδο στο κόμμα που είχε ιδρύσει. Ωστόσο όταν ο Λοβέρδος επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ δεν τον ακολούθησε και ανεξαρτητοποιήθηκε, ενώ στις ψηφοφορίες για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είχε εξαρχής ψηφίσει το Στ. Δήμα.
Οι πληροφορίες μας λένε, ότι δεν θα είναι υποψήφιος στη Δράμα, αλλά στην Α΄ Αθήνας (είχε χρηματίσει παλιότερα γραμματέας της Νομαρχιακής).
Ο Β. Οικονόμου είχε εκλεγεί βουλευτής με τη ΔΗΜΑΡ στην Περιφέρεια Αττικής, αλλά διαφώνησε με τον Φ. Κουβέλη και ανεξαρτητοποιήθηκε. Και αυτός ψήφισε υπέρ της εκλογής του Στ. Δήμα, απ’ τη δεύτερη ψηφοφορία.
Εφόσον ευοδωθούν οι συνομιλίες που κάνει με το επιτελείο του ΓΑΠ, θα είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com