Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Ν.Δ. :Βλέπουν πανωλεθρία γιατί χάθηκαν οι δεξιοί ψηφοφόροι ...


Μεγάλη γκρίνια επικρατεί στη ΝΔ και κυρίως στο Καραμανλικό στρατόπεδο για την τακτική που ακολούθησε το Μέγαρο Μαξίμου και ο Αντώνης Σαμαράς στο δρόμο για τις κάλπες, εκτιμώντας ότι οι λάθος κινήσεις είχαν ως αποτέλεσμα να χαθεί ο χώρος των δεξιών πολιτών οι οποίοι πλέον σε ποσοστό ένας στους δύο ψηφίζει Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.
Μπορεί για την ώρα οι γκρίνιες να μην εκφράζονται δημοσίως λόγω των επικείμενων εκλογών, ωστόσο παραμένει άγνωστο τι θα γίνει από το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου, σε περίπτωση που η ΝΔ είναι δεύτερο κόμμα με διαφορά από το πρώτο.
Σε επίπεδο παρασκηνίου ασκείται κριτική στο επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά για τις δηλώσεις από τον Έβρο και το φράχτη, αλλά και για την δήλωση για το μακελειό στο Παρίσι, αφού έγιναν πολύ αργά και δεν αρκούν αυτές οι κινήσεις για να επιστρέψουν την μάζα του 10% των "σκληρών δεξιών" που έφυγαν από τη ΝΔ και ψηφίζουν Λαϊκό Σύνδεσμο όπως φάνηκε και στις ευρωεκλογές.
Και τι να πει σε αυτούς τους ανθρώπους ο πρωθυπουργός που ψήφισε τον εθνοκτόνο "αντιρατσιστικό νόμο";
Στο Μέγαρο Μαξίμου υπάρχει ικανοποίηση για την χθεσινή κίνηση του Κώστα Καραμανλή να στηρίξει με δημόσια δήλωσή του τη ΝΔ και τον ίδιο τον κ. Σαμαρά, τον οποίο ανέφερε ονομαστικά, ωστόσο κύκλοι της Συγγρού  εμφανίζονται ενοχλημένοι από τη στάση του Δημητρη Αβραμόπουλου.
Σημειώνεται ότι ο Ελληνας Επίτροπος στην ΕΕ δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση στήριξης του κόμματος και δεν έχει προγραμματίσει ούτε μια ομιλία ή συνέντευξη, όπως είχε κάνει άλλωστε και στα 40 χρόνια του κόμματος αποστασιοποιούμενος εγκαίρως από τα "εγκλήματα" Σαμαρά.
Αποστάσεις τηρούν κορυφαία στελέχη της ΝΔ και από την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να πει όχι σε ντιμπέϊτ με τον Αλέξη Τσίπρα.















Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com