Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Συντριβή του Σαμαρά προβλέπει ο Μπόμπολας ...


Mεγαλη συντριβή της Νέας Δημοκρατίας και εκλογικό θρίαμβο του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνουν όλα τα στοιχεία της στοιχηματικής εταιρείας Stoiximan που ανήκει στο γνωστό βαρόνο των μίντια και εθνικό εργολάβο Γιώργο Μπόμπολα.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας και τις αποδόσεις των στοιχημάτων στο ποντάρισμα για πρώτο, δεύτερο και τρίτο κόμμα, ο όμιλος Μπόμπολα προεξοφλεί το τέλος του Αντώνη Σαμαρά και την εκλογική συντριβή της Νέας Δημοκρατίας. Αντίθετα προβλέπει εκλογικό θρίαμβο του Αλέξη Τσίπρα με τεράστια διαφορά.
Ειδικότερα όσοι ποντάρουν σε νίκη της Νέας Δημοκρατίας, η οποία σύμφωνα με τη Stoiximan του κ. Μπόμπολα, είναι το απόλυτο αουτσάιντερ, δεκαπλασιάζουν τα λεφτά τους! Για παράδειγμα αν κάποιος παίξει υπέρ της Ν.Δ. χίλια ευρώ και το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά κερδίσει τις εκλογές τότε θα εισπράξει δέκα χιλιάδες ευρώ!!! Τέτοιου μεγέθους αποδώσεις δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες όταν πρόκειται για πονταρίσματα, όπως τώρα με τη Ν.Δ., που δεν έχουν στατιστικά καμία απολύτως τύχη. Αντίθετα αν ποντάρετε σε νίκη του ΣΥΡΙΖΑ χίλια ευρώ, θα πάρετε επιστροφή χίλια πενήντα. Δηλαδή θα κερδίσετε μόνο 50 ευρώ! Ειδικότερα το ποντάρισμα σε πρωτιά της Ν.Δ. σε κάνει πλούσιο, γιατί έχει απόδοση επί 10, ενώ το ποντάρισμα σε νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, δίνει ψίχουλα γιατί έχει απόδοση επί 1,5.
Σύμφωνα με στοιχεία της Stoiximan η Νέα Δημοκρατία μπορεί στην καλύτερη περίπτωση να φτάσει ένα ποσοστό της τάξεως του 28,5%. Αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ στη χειρότερη περίπτωση θα συγκεντρώσει ένα ποσοστό της τάξεως του 33,75%. Πρόκειται για μια διαφορά η οποία καθημερινά θα διευρύνεται εξαιτίας της δυναμικής που αναπτύσσει πάντα το φαβορί των εκλογών και της απορρόφησης των αναποφάσιστων, οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία κατευθύνονται πάντα στο πρώτο κόμμα.
Όλες οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν φαβορί για την τρίτη θέση τη Χρυσή Αυγή, γιατί προφανώς κάνουν δημοσκοπήσεις πραγματικές, επειδή ρισκάρουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και όχι στημένες, όπως είναι αυτές που παραγγέλλουν οι βαρόνοι της διαπλοκής που εμφανίζουν κάτι φαντάσματα, Ποτάμια, λίμνες και ρέματα δήθεν να διεκδικούν την τρίτη θέση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με την έναρξη των εκλογών η διαφορά ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ. ήταν ισορροπημένη. Μάλιστα ορισμένες εταιρείες έδιναν μικρή απόδοση για νίκη της Ν.Δ., γιατί οι μετρήσεις έδειχναν διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ στα όρια του στατιστικού λάθους. Στην πορεία όμως προς τις εκλογές σταδιακά η διαφορά Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ αυξάνεται, γιαυτό το ποντάρισμα προς τη Ν.Δ. άρχισε να ανεβαίνει. Πριν από δέκα μέρες η πρωτιά της Ν.Δ. πλήρωνε επί 3,5, στη συνέχεια ανέβηκε στο επί 4, για να φτάσει τις τελευταίες μέρες στο επί 10, γιατί πλέον η διαφορά είναι μη αναστρέψιμη, αφού όλες οι πραγματικές μετρήσεις προεξοφλούν το θρίαμβο του Αλέξη Τσίπρα.
Τα αποτελέσματα των στοιχηματικών εταιρειών στην Ελλάδα, το Λονδίνο και σε ολόκληρο τον κόσμο ξεμπροστιάζουν τις μαϊμού δημοσκοπήσεις των ανεξέλεγκτων εταιρειών δημοσκοπήσεων με τις οποίες θα πρέπει κάποτε να ασχοληθεί η Δικαιοσύνη. Η «kontranews» έχει συγκεντρώσει όλες τις δημοσκοπήσεις για να τις συγκρίνει με τα πραγματικά εκλογικά αποτελέσματα. Έτσι θα αποδεχθεί η μεγάλη απάτη που γίνεται με τα γκάλοπ τα οποία χρησιμοποιούνται για τη χειραγώγηση του ελληνικού λαού και του εκλογικού αποτελέσματος. Ήδη κάποια ανύπαρκτα κόμματα εμφανίζονται ως τρίτη πολιτική δύναμη. Πρόκειται για ένα κόλπο διαμόρφωσης τεχνητής δυναμικής που έχει στόχο να εγκλωβίσει ψηφοφόρους.

























http://www.kontranews.gr/politiki/item/32245-samaras-bobolas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com