Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΔΡΙΤΣΑΣ: ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΑΚΤΟΠΛΟΪΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ...


Τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για δημόσιο φορέα ακτοπλοΐας και αυτοτελές υπουργείο Ναυτιλίας, επανέλαβε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Δρίτσας, σε εκδήλωση του ΝΕΕ.
Τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για δημόσιο φορέα ακτοπλοΐας και αυτοτελές υπουργείο Ναυτιλίας, αλλά πιθανώς ενταγμένο σε γενικότερο σχεδιασμό, επανέλαβε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας, στη διάρκεια εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΝΕΕ) που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Ευγενίδου.
Ο κ. Δρίτσας επισήμανε ότι το σημερινό μοντέλο της ακτοπλοΐας έχει φθάσει στα όριά του, προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει θέσει ένα δημόσιο σχήμα για την ακτοπλοΐα μέσα από το οποίο θα επιλύει πολλά από τα ακτοπλοϊκά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα μικρά νησιά και για τα οποία δεν ενδιαφέρονται ιδιωτικές ακτοπλοϊκές εταιρείες.
Ο βουλευτής τάχθηκε επίσης υπέρ της δημόσιας ναυτικής εκπαίδευσης και απάλειψης του φαινομένου της ανεργίας στους κατώτερους αξιωματικούς και εν γένει στα πληρώματα των πλοίων σε όλες τις ειδικότητες.
Υπενθύμισε ακόμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρήσει να έχει μια καλή συνεργασία με το Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΝΕΕ) εφ' όλων των θεμάτων του τομέα, ενώ αναφορικά με τον ρόλο της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης είπε ότι αυτή μπορεί να σηματοδοτήσει τη γενικότερη απασχόληση και την ανάπτυξη του Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com