Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Υπέρ του Αβραμόπουλου ο ΣΥΡΙΖΑ: Σημαντική η δήλωση για αλλαγή του Συμφώνου Σταθερότητας ...


"Σημαντική παρέμβαση, την οποία θα έπρεπε η ίδια η ελληνική κυβέρνηση να έχει κάνει εδώ και καιρό"

Υπέρ του Έλληνα Επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου τάχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, χαιρετίζοντας την παρέμβαση του «γαλάζιου» στελέχους για την αλλαγή του Συμφώνου Σταθερότητας.
Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε πως «η δήλωση του Έλληνα επιτρόπου κ. Αβραμόπουλου, ο οποίος τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει ευελιξία ως προς την τήρηση του Συμφώνου Σταθερότητας για τις χώρες του νότου, συνιστά μια σημαντική παρέμβαση, την οποία θα έπρεπε η ίδια η ελληνική κυβέρνηση να έχει κάνει εδώ και καιρό».
«Αντί για αυτό, ο κ. Σαμαράς τόσο εντός, όσο και εκτός της χώρας στήριξε και στηρίζει τους πιο σκληρούς όρους λιτότητας, οι οποίοι στραγγαλίζουν την ελληνική οικονομία» κατέληξε η ανακοίνωση.

 
www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com