Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ...


«Μεταξύ Πετσάλνικου και Παπαδήμου, ο κ. Παπανδρέου μου είχε τηλεφωνήσει και μου είχε πει ότι θα προτείνει εμένα για πρωθυπουργό. Κι αυτό το λέω για πρώτη φορά», δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
«Πώς είναι δυνατόν, να προτείνεις έναν για Πρωθυπουργό που σε έχει ανατρέψει;», διερωτήθηκε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
«Ο ίδιος μου ζήτησε να παραμείνω αντιπρόεδρος στην κυβέρνηση Παπαδήμου», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και κατηγόρησε τον κ. Παπανδρέου ότι προχώρησε στην ίδρυση κόμματος για ένα και μόνο «καπρίτσιο». Ανέφερε δε ότι ο κ. Παπανδρέου θα έπρεπε να επιζητεί πρώτος την δικαίωσή του, μέσα από τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ.
Όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, το ΠΑΣΟΚ προτείνει, μετά τις εκλογές, να υπάρξει ευρύτερη συναίνεση, καθώς ο ίδιος δεν βλέπει αυτοδυναμία και δεν πρέπει να γίνουν δεύτερες εκλογές.
«Δε θέλουμε να είμαστε μπαστακωμένοι σε μία κυβέρνηση, δεν είμαστε οι Γερμανοί φιλελεύθεροι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε εθνικοί εταίροι», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Φιλανδού πρωθυπουργού, ο οποίος απέρριψε κατηγορηματικά τα περί κουρέματος του ελληνικού χρέους, ο κ. Βενιζέλος είπε πως «θα έπρεπε να πάρουμε βραβείο Νόμπελ για τον τρόπο που πετύχαμε να πείσουμε του Φιλανδούς να μας στηρίξουν».
Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Νίκου Παππά περί μη είσπραξης του ΕΝΦΙΑ του 2015, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι το πρώτο ερώτημα της τρόικας θα είναι «πού θα βρούμε τα χρήματα που θα χαθούν».

 



























































































































newsbomb.gr/ekloges/ethnikes-ekloges/story/544285/ekloges-2015-venizelos-o-papandreoy-ithele-na-me-proteinei-gia-prothypoyrgo#ixzz3Osuy4zTl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com