Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

"Φουντώνουν" οι φήμες για "φθινοπωρινές - εκλογικές" κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις !!!



Η χθεσινή σύσκεψη Σαμαρά,Βενιζέλου,Αβραμόπουλου στο Μέγαρο Μαξίμου έδωσε νέα τροφή στα σενάρια για “φθινοπωρινές” και ίσως “εκλογικές” κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Το σενάριο που κυκλοφορεί και έχει προκαλέσει …πυρετό στα Γενικά Επιτελεία παραπέμπει στις…κρίσεις Μεϊμαράκη τον Αύγουστο του 2009,λίγο πριν προκηρυχθούν οι εκλογές τις οποίες έχασε η ΝΔ.
Η αλήθεια είναι ότι από την επομένη των τελευταίων κρίσεων οι πληροφορίες που ήθελαν να πηγαίνουμε σε νέες κρίσεις το φθινόπωρο! Φαινόμενο μοναδικό ,ελληνικό.
Σκέψεις και εισηγήσεις υπάρχουν. 
Τι λένε οι πληροφορίες; Τίποτα που να εκπλήσσει. Ο Α/ΓΕΕΘΑ φεύγει αν και από το περιβάλλον του επιμένουν ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο παραμονής. Πιθανότερος αντικαταστάτης ο Α/ΓΕΝ Βαγγέλης Αποστολάκης ,για τη θέση του οποίου προορίζεται ο Αρχηγός Στόλου Π.Λίτσας. Στο ΓΕΑ η παραμονή του Βαγγέλη Τουρνά σχεδόν αποκλείεται και έρχεται ο ΑΤΑ Χρήστος Βαίτσης.
Ο Χρήστος Μανωλάς παραμένει Α/ΓΕΣ “μακράς πνοής” με προοπτική να είναι ο επόμενος Α/ΓΕΕΘΑ.
Εναλλακτικό σενάριο τοποθέτησης του Μανωλά στη θέση του Α/ΓΕΕΘΑ ,”παίζει” αλλά όχι με πολλές πιθανότητες.



























onalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com