Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Πέντε ολόκληρα χρόνια πληρωνόταν από το ΕΚΑΒ για να κάνει μπίζνες στη Βουλγαρία !!!






Ούτε τι χρώμα έχουν τα ασθενοφόρα δεν ξέρει ο 45χρονος από την Πέλλα, που παρά τό ότι μέλος πληρώματος  του ΕΚΑΒ, είχε να εμφανιστεί στην εργασία του επί πέντε ολόκληρα χρόνια. Φυσικά, στο διάστημα αυτό ο δουλευταράς δημόσιος υπάλληλος δεν έχασε το χρόνο του αφού είχε παράλληλα αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα στη Βουλγαρία ασχολούμενος με την εκμετάλλευση και την εισαγωγή βιομάζας.
Για να έρθει στην επιφάνεια η υπόθεση του «εθνικού κοπανατζή» χρειάστηκαν δεκάδες ανώνυμες αναφορές, τέσσερις επώνυμες καταγγελίες, δύο ΕΔΕ, μία έκθεση του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας (ΣΕΥΥΠ) και μία συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΚΑΒ για να διαπιστωθεί. Ο υπάλληλος του ΕΚΑΒ απουσίαζε από την 1η Δεκεμβρίου του 2006 έως και την 9η Νοεμβρίου 2011. Τέθηκε ωστόσο σε αργία μόλις τον περασμένο Νοέμβριο.
Πάντως σχεδόν καθημερινά εμφανιζόταν σε καφετέρια που διατηρούσε η αδελφή του στην Έδεσσα. Μάλιστα, κατά πληροφορίες η πρώτη επώνυμη καταγγελία στο ΕΚΑΒ έγινε από «ανταγωνιστή» στον χώρο της διασκέδασης, από τον ιδιοκτήτη όμορης επιχείρησης που διαπίστωσε ότι ο συντοπίτης ΕΚΑΒίτης αφιέρωνε μέρες και νύχτες ολόκληρες στην επιχείρηση της αδελφής του.
Εάν του επιβληθεί ποινή ανάλογη βαρύτητας με τα παραπτώματα τα οποία αποδεδειγμένα τέλεσε, τότε είναι πολύ πιθανή η έξοδός του από το ΕΚΑΒ και η υποχρέωση του να επιστρέψει το ποσό των 120.000 ευρώ που αντιστοιχεί στις αποδοχές της περίφημης 5ετίας που απουσίαζε.
























http://www.makeleio.gr/?p=128243#more-128243

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com