Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Αποκλεισμός της βάσης της Σούδας ενάντια στη υδρόλυση των χημικών της Συρίας που ξεκίνησε δυτικά της Κρήτης! ...





Ο δήμαρχος Σφακίων καλεί τους Κρητικούς το επόμενο Σαββατοκύριακο να πάρουν μαζικά μέρος στον αποκλεισμό της βάσης της Σούδας ενάντια στο πείραμα της υδρόλυσης που ξεκίνησε δυτικά της Κρήτης στο αμερικανικό πλοίο Cape Ray.Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:
“Μετά τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Δήμος Σφακίων αποφάσισε και ανακοινώνει:
1) Καλεί τους Σφακιανούς και όλους τους Κρητικούς να πάρουν μαζικά μέρος στον αποκλεισμό της βάσης της Σούδας το επόμενο Σαββατοκύριακο (19 Ιουλίου 2014) εκφράζοντας αγωνιστικά την αντίθεση τους στο εγκληματικό για το περιβάλλον ,την οικονομία του νησιού, την υγεία και το μέλλον των παιδιών μας, πείραμα της υδρόλυσης που ξεκίνησε δυτικά της Κρήτης στο αμερικανικό πλοίο Cape Ray με την κάλυψη του ΟΗΕ και τη σιωπή, συνενοχή και συμμετοχή της ελληνικής κυβέρνησης.
2) Ο Δήμος Σφακίων θα στηρίξει οικονομικά το Παγκρήτιο συντονιστικό στην οργάνωση των δράσεων του και θα συμμετέχει στην αποστολή με τα πλωτά μέσα προς την περιοχή που πλέει το Cape Ray με το δήμαρχο Παύλο Πολάκη και το νεοεκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο Φίλιππο Ηλιάκη.
3) Θα συμμετέχει στις επαφές με τους πρέσβεις των ΗΠΑ και Ρωσίας αυτή τη βδομάδα στην Αθήνα μαζί με άλλους δήμους και την περιφέρεια, για να απαιτήσουμε την άμεση διακοπή της διαδικασίας της υδρόλυσης.
4)Ζητούμε από την Υπηρεσία πολιτικής προστασίας του Υπ. Εσωτερικών να μας ενημερώσει τι μέτρα να λάβουμε σε περίπτωση ατυχήματος και διαρροής χημικών στο περιβάλλον.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΧΗΜΙΚΩΝ, ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ .”
Ο Δήμαρχος Σφακίων
Παύλος Πολάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com