Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Απόφαση ΣτΕ: Μετά από τα "μπάνια του λαού" οι αποφάσεις για επιστροφή χρημάτων σε στρατιωτικούς ...


“Ραντεβού τον Σεπτέμβρη” ,μετά από τα “μπάνια του λαού” τα οποία όμως ελάχιστοι πλέον θα χαρούν, δίνει η κυβέρνηση και το οικονομικό επιτελείο, σ΄ ότι έχει να κάνει με την υποχρέωσή της να συμμορφωθεί με την απόφαση του ΣτΕ για τις αποδοχές των στρατιωτικών και του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας.

Από διαβεβαιώσεις ,υποσχέσεις και διαρροές άλλο τίποτα. Σύμφωνα μ΄ αυτές η κυβέρνηση είναι πρόθυμη να δώσει τα αναδρομικά σε βάθος διετίας . Σ΄ ότι έχει να κάνει με την επιστροφή των μισθών στα επίπεδα του καλοκαιριού του 2012, η κατάσταση παραμένει σκοπίμως θολή. Επαναφορά θα γίνει αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα φθάσει μέχρι το 2012!

Το ερώτημα είναι γιατί η κυβέρνηση καθυστερεί να αποκαλύψει τις προθέσεις της. Κάτι το οποίο θα έκανε υποτίθεται αυτή την εβδομάδα. Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια των επαφών με την τρόϊκα το θέμα των αποφάσεων του ΣτΕ δεν συζητήθηκε με την ένταση που αναμενόταν.

Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση “αγοράζει” χρόνο. Το θέμα είναι πόσο θα τραβήξει αυτό και πως θα αντιδράσουν οι φορείς που εκπροσωπούν εν ενεργεία και απόστρατους. Οι απόψεις είναι διαφορετικές. Με τους “θεσμικούς απόστρατους” να εμφανίζονται πιο διαλλακτικοί και τους υπόλοιπους να ζητούν έγγραφες δεσμεύσεις από την κυβέρνηση εδώ και τώρα.























onalert,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com