Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός: Και τώρα εκλογές...


Τρία πράγματα δεν κάνεις στην πολιτική: δεν υποχωρείς, δεν ανακαλείς και δεν παραδέχεσαι τα λάθη σου. Ίσως αυτή τη ρήση του Ναπολέοντα είχαν στο μυαλό τους οι δύο Νενέκοι – αρνησιπάτριδες της συγκυβέρνησης – μορφώματος Σαμαρά και Βενιζέλου, όταν παντελώς καθεστωτικά και αριβιστικά εξαθλίωναν τον Ελληνικό λαό, φυλάκιζαν τους πολιτικούς τους αντιπάλους και υποθήκευαν το μέλλον της Ελλάδας και των Ελλήνων.
Δεν ήμουν και ούτε είμαι θιασώτης της ρήσης «Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται». Οι σαμαροβενιζέλοι πέρασαν επιτέλους στην «πολιτική ιστορία» και τους εύχομαι, ολόψυχα, μετεκλογικά να κληθούν, αυτοί και τα δοσίλογα τσιράκια τους, από μία Εθνική και Πατριωτική κυβέρνηση να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους κατά του Ελληνικού λαού.
Εκλογές λοιπόν στις 25 Ιανουαρίου!
Στην πολιτική, στη δικαιοσύνη και στην επίλυση των μειζόνων προβλημάτων μέση οδός δεν πρέπει να υφίσταται. Είναι βέβαιο ότι, θα δημιουργηθεί κλίμα φόβου και τρομολαγνείας, αλλεπάλληλες προσπάθειες υφαρπαγής της ψήφου με βομβαρδισμό διλημμάτων και προπαντός, προσέξτε το, εμφυλιοπολεμική διάθεση που θα τροφοδοτηθεί από τους έκπτωτους (ευρύπρωκτους κατά Αριστοφάνη) κυβερνώντες. Θα προσπαθήσουν να σας πείσουν ότι δεν φταίνε αυτοί για τα δεινά της Χώρας αλλά όλοι εμείς, που ως αχόρταγοι πολίτες «μαζί τα φάγαμε» και τώρα πρέπει να πληρώσουμε.
Εκλογές λοιπόν στις 25 Ιανουαρίου!
Εκλογές στις οποίες πολλοί θα κριθούν αλλά πολύ περισσότερα κρίνονται. Κρίνονται, η Εθνική μας κυριαρχία και ελευθερία, το μέλλον των επερχόμενων γενεών, η αξιοπρέπεια και η υπερηφάνεια μας. Σε αυτές τις εκλογές λοιπόν ψηφίζουμε υπέρ κάποιου και όχι, κατά ανάγκη, εναντίον κάποιου. Υπέρ μιας Εθνικοπατριωτικής παράταξης, δηλαδή της Χρυσής Αυγής και όχι, κατόπιν αγανάκτησης, εναντίον των δοσίλογων (από)κομμάτων του (αντι)συνταγματικού τόξου.
Μαζική λοιπόν προσέλευση στις κάλπες ώστε να εννοήσουν επιτέλους άπαντες ότι: Φωνή Λαού - Οργή Θεού.
Ελευθέριος Συναδινός
Αντιστράτηγος ε.α.
Ευρωβουλευτής Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com