Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Καμμένος: Θα κάνουμε τα πάντα για να ξαναδημιουργήσουμε την ελπίδα ...


«Τελευταία μέρα μιας κακής χρονιάς για την ελληνική οικογένεια” δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος άκουσε σήμερα τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από τον Παμποντιακό Σύλλο «Η Αργώ»
 Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι η χρονιά που πέρασε “ έφερε ανεργία και λουκέτα, έφερε στην πόρτα τις κατασχέσεις των σπιτιών των Ελλήνων. Η χρονιά αυτή περνάει, περνάει και φεύγει ανεπιστρεπτί με όλους εκείνους που αποφάσισαν να διοικούν τη χώρα μέσω e mail, να υποστείλουν τη σημαία και να παραδώσουν την εθνική κυριαρχία της χώρας».
Όπως είπε, τα μεσάνυχτα «ξεκινάει μια καινούργια μέρα, μια καινούργια χρονιά. Ξεκινάει μια χρονιά που θα κάνουμε τα πάντα για να ξαναφέρουμε τη σιγουριά στην ελληνική οικογένεια, για να ξαναφέρουμε το χαμόγελο, για να σταματήσουν να τρομοκρατούν τους Έλληνες πολίτες κυβερνώντες και τραπεζίτες, εισπρακτικές εταιρείες αλλά και η εφορία, για να ξαναδημιουργήσουμε την ελπίδα, για να χαράξει μια καινούργια μέρα που θα ξαναφέρει το χαμόγελο στα παιδιά».















http://www.koutipandoras.gr/article/130301/kammenos-tha-kanoyme-ta-panta-gia-na-xanadimioyrgisoyme-tin-elpida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com