Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Ελεύθερες εκλογές χωρίς πολιτικούς κρατουμένους ...


Σε λιγότερο από τέσσερις εβδομάδες διεξάγονται οι επόμενες εθνικές εκλογές. Τα κομματικά επιτελεία οργανώνουν την στρατηγική τους και η ΝΔ εμφανίστηκε ήδη με προεκλογική διαφήμιση. Καταρτίζονται λίστες, έντονο παρασκήνιο και οι υποψήφιοι του αντισυνταγματικού τόξου φόρεσαν τις γραβάτες τους και το γλοιώδες τους ύφος για να συλλέξουν τα απαραίτητα ψηφαλάκια που θα τους χαρίσουν την πολυπόθητη βουλευτική έδρα, δίχως την οποία θα είναι εξαναγκασμένοι να εργαστούν.
Θα θυμηθούν πάλι τις περιφέρειες από τις οποίες κατάγονται, θα θέσουν σκληρά διλλήματα (εκβιασμούς) στον λαό και γενικώς θα είναι ελεύθεροι να αλωνίζουν ανά την Ελλάδα, ως περιοδεύων θίασος που όμως προσφέρει λίγο γέλιο και πολύ φόβο.
Οι εκλογές αυτές δεν είναι κρίσιμες διότι θα έρθει ο Τσίπρας και θα μας πάρουν τις καταθέσεις από τις τράπεζες. Είναι κρίσιμες κυρίως για το ίδιο το πολιτικό κατεστημένο το οποίο καταρρέει με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς. Η κρισιμότητα όπως την βλέπουμε εμείς οι Εθνικιστές, έγκειται στο πόσο θα αποδυναμωθεί το μνημονιακό καθεστώς και σε αυτό εντάσσουμε και την αυριανή κυβέρνηση που θα συνεχίσει την ίδια πολιτική με «αριστερό» προφίλ…
Ενόψει των εκλογών λοιπόν, τα πάνελ θα γεμίσουν «δημοκράτες». Θα μιλάνε όλοι για όλα και θα διαφωνούν για τα πάντα εκτός από ένα: την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Εκεί υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων ή μάλλον για να είμαστε πιο ακριβείς, συναγωνίζονται στο ποιος θα εμφανιστεί πιο «σκληρός» απέναντι στο Εθνικιστικό Κίνημα που απειλεί την κυριαρχία τους.
Την 25η Ιανουαρίου, ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ θα διεκδικήσει την ψήφο του Ελληνικού Λαού. Το Καθεστώς του Μνημονίου, εξακολουθεί να κρατά φυλακισμένη την μισή σχεδόν, κοινοβουλευτική ομάδα της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας. Στους υπόλοιπους απαγορεύει την ελεύθερη συμμετοχή σε πολιτικές δραστηριότητες ή ακόμα και να... μιλάνε! Τόσο πολύ τρέμουν την Αλήθεια. Η Δικαιοσύνη, δίχως άλλες πολιτικές παρεμβάσεις θα πρέπει να αφήσει ΑΜΕΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ τους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ώστε να ασκήσουν τα καθήκοντά τους. Η παραμονή τους στις φυλακές και χωρίς κατηγορίες, είναι ΝΤΡΟΠΗ για όλους...
Νίκος Κωνσταντίνου

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com