Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 - ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 4,5% ...


Προβάδισμα 4,5 μονάδων καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας σε δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 29,5%, η ΝΔ 25%, η Χρυσή Αυγή 6%...

 το ΚΚΕ και το Ποτάμι 5%, το ΠΑΣΟΚ 4% και οι ΑΝΕΛ 2%.
Στα επιμέρους ερωτήματα της έρευνας, το 19% θεωρεί καλύτερη εξέλιξη για τη χώρα μια οικουμενική κυβέρνηση, το 15,5% κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, το 14% νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και αυτοδυναμία, το 14% κυβέρνηση συνεργασίας με κορμό τη ΝΔ και το 7,5% νίκη της ΝΔ με αυτοδυναμία.
Οι συμμετέχοντες στην έρευνα εκτιμούν ότι η οικονομική κατάσταση στη χώρα την επόμενη χρονιά θα είναι σίγουρα ή μάλλον χειρότερη (ποσοστό 52,5%), ενώ ένα 15,5% εκτιμά ότι θα είναι καλύτερη.
Τέλος, ένα 19% επισημαίνει πως η οικονομική κατάσταση στη χώρα θα εξαρτηθεί από τις πολιτικές εξελίξεις.

 


























































Read more: http://www.newsbomb.gr/ekloges/ethnikes-ekloges/story/538784/ekloges-2015-dimoskopisi-provadisma-toy-syriza-me-4-5#ixzz3NQC4jhuz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com