Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΚΟΥΒΕΛΗΣ: ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ...


Σε δηλώσεις του, οι οποίες φιλοξενούνται σε ρεπορτάζ του ιταλικού δημόσιου τηλεοπτικού καναλιού Rai Uno, o προέδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, αναφέρθηκε στην πολιτική επικαιρότητα στην Ελλάδα.

 «Αν εκλεγεί στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να σεβαστεί τις συμφωνίες που έχει υπογράψει η χώρα, αλλά θα επιχειρήσει να αλλάξει κάποιους όρους. Στην Ελλάδα υπάρχει ενάμιση εκατομμύριο ανέργων κι ο μισός πληθυσμός κινδυνεύει από φτώχεια. Η Ευρώπη δεν μπορεί να το αγνοήσει», τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Rai Uno, από τις ζυμώσεις των επόμενων ημερών θα μπορούσε να προκύψει μια νέα υποψηφιότητα για την Προεδρία της Δημοκρατίας, εκείνη του Φώτη Κουβέλη.
Το ιταλικό δημόσιο κανάλι κάνει, τέλος, αναφορά στις «συνεχείς απεργίες της τελευταίας περιόδου», θεωρώντας ότι πρόκειται για «ένδειξη της κοινωνικής δυσαρέσκειας».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com