Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ--Δυναμική παρέμβαση Ιταλού ευρωβουλευτή ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις ...




Ο πρώτος ξένος ευρωβουλευτής που τολμά να πει την αλήθεια για τις πολιτικές διώξεις κατά του Κινήματός  X.A. είναι ο Ιταλός κ. Mario Borghezio της Λέγκας του Βορρά.  

Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία του:
 
"Κύριε Πρόεδρε, αξιότιμοι συνάδελφοι. Υπάρχει μια χώρα και ένα πολιτικό κόμμα στην ΕΕ όπου σχεδόν 60 μέλη του - μεταξύ των οποίων και βουλευτές με τον Γραμματέα του - βρίσκονται στην φυλακή διανύοντας την δεύτερη χρονιά. Αυτή η χώρα λέγεται Ελλάδα και το κόμμα αυτό ονομάζεται Χρυσή Αυγή.
Πρόκειται για μια εντυπωσιακή περίπτωση της παραβίασης τόσο των πολιτικών όσο και των εκλογικών δικαιωμάτων, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι πιθανόν να υπάρξουν σύντομα εκλογές στην χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία.
Η τραπεζική τεχνοκρατία η οποία κυβερνά την Ελλάδα έχει επιβάλει λύσεις για τις οποίες δεν συμφωνεί ο λαός. Και σίγουρα το κόμμα της Χρυσής Αυγής ενοχλεί τους παγκόσμιους κυβερνήτες.
Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κατά την γνώμη μου, πρέπει να παρέμβει για να διαπιστώσει αυτήν την κατάσταση και την αιτία αυτής της δικαστικής δίωξης, η οποία είναι εναντίων στην επιλογή μέσω της ψήφου ενός σημαντικού κομματιού του Ελληνικού λαού.
Αλληλεγγύη, λοιπόν, όπως πρέπει να υπάρχει σε τέτοιες περιπτώσεις για τις αρχές της ελευθερίας αυτών που  βρίσκονται στην φυλακή για πολιτικούς λόγους, κύριε Πρόεδρε, που και εσείς προέρχεστε κιόλας από μια χώρα που τόσο υπέφερε από μια δικτατορία και που αγωνίστηκε για την ελευθερία της, θα καταλάβετε νομίζω καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον την κατάσταση αυτή."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com