Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Ο Βενιζέλος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών; ...


«Θέλουμε να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θεωρούμε τις εκλογές βλαπτικές, τα διλήμματα εκβιαστικά και επικίνδυνα αλλά δεν φοβόμαστε τις εκλογές και θα λειτουργήσουμε ως εγγυητής της σταθερότητας και μετεκλογικά γι αυτό και είναι αναγκαία η ενότητα της παράταξης», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του.

 «Λειτούργησα ως εγγυητής και θα κάνω τα πάντα για συστράτευση και ενότητα», είπε επίσης.

Ο κ. Βενιζέλος είπε επίσης ότι στην τρίτη ψηφοφορία περιμένει την ανταπόκριση βουλευτών και κυρίως κομμάτων σε μια προσέγγιση που συνδέει την εκλογή Προέδρου με κρίσιμη διαπραγμάτευση.

«Περιμένουμε μέχρι τον τρίτο γύρο την ανταπόκριση βουλευτών και κυρίως κομμάτων σε προσέγγιση που συνδέει εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας με κρίσιμη διαπραγμάτευση και εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης και εμείς είμαστε ανοικτοί να τα συζητήσουμε όλα γιατί μας ενδιαφέρει το εθνικό συμφέρον», είπε χαρακτηριστικά.

Κάλεσε μάλιστα σε εκλογική ετοιμότητα τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

 





ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΑΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com