Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ...


«Δημιουργείται κλίμα μη εκλογής», λένε οι περισσότεροι βουλευτές – Μονόδρομος η λαϊκή ετυμηγορία.

 Η απογοήτευση και η ηττοπάθεια είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν στο στρατόπεδο των συγκυβερνώντων μετά τα αποτελέσματα της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Μπορεί μεν να λένε δημόσια ότι... το «160» είναι κάτι «αναμενόμενο» που δεν προδικάζει για το τι τελικά θα γίνει, αλλά στην πραγματικότητα άλλα περίμεναν. Ανέμεναν πάνω από 160, ένα αριθμό κοντά στο 165. Μάλιστα είχαν «στοχοποιήσει» και συγκεκριμένους βουλευτές, οι οποίοι θα ψήφιζαν υπέρ του Στ. Δήμα και θα προσέγγιζαν αυτό το νούμερο...
Μάλιστα είχαν θεωρήσει πολύ κοντά στο «ναι στο Στ. Δήμα» τους Π. Μελά, Γ. Κουράκο, Μ. Ιατρίδη, Κ. Γιοβανόπουλο, ίσως το Γ. Κασαπίδη, ενώ θεωρούσαν «πιθανούς» και τους ανεξάρτητους, προερχόμενους απ' τη Χρυσή Αυγή Στ. Μπούκουρα και Χρ. Αλεξόπουλο.
Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό, ότι τα παραπάνω ονόματα με αυτές τις προβλέψεις τα είχαν διαρρεύσει σε δημοσιογράφους ελεγχόμενους απ' τα κέντρα της κυβερνητικής προπαγάνδας, οι οποίοι –φυσικά- τα αναπαρήγαγαν...
«Δημιουργείται κλίμα μη εκλογής», είναι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας η εκτίμηση του Κ. Καραμανλή, όπως τη μετέφερε σε συνομιλητές του αμέσως μετά το πέρας της πρώτης ψηφοφορίας.
Αλλά αυτή είναι και η εκτίμηση πάρα πολλών βουλευτών της Ν.Δ. και κυρίως του ΠΑΣΟΚ.
Μάλιστα στο ΠΑΣΟΚ είναι κυρίαρχη η εκτίμηση, ότι «αποκλείεται να συγκεντρωθούν 180 και να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας».
Ακριβώς γι' αυτό και ο Β. Βενιζέλος προσπαθεί να απεμπλακεί απ' τον συνεταίρο του Αντ. Σαμαρά, όπως σας έχουμε επισημάνει, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί κρίση στις σχέσεις τους...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com