Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΦΟΒΟΥ ...

«Κατέρρευσε το κλίμα φόβου και τρομοκράτησης των βουλευτών και του λαού», ανέφερε ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, αναφορικά με το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Παράλληλα, διέβλεψε αλλαγή του καταστροφολογικού κλίματος και στην Ευρώπη, σχετικά με μια πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα.

 Ο Νίκος Παππάς επικαλούμενος δηλώσεις θεσμικών οργάνων και αξιωματούχων της Ε.Ε. τόνισε πως οι Ευρωπαίοι αποδέχονται πλέον την υποχρέωσή τους, να συζητήσουν με την επόμενη κυβέρνηση.
Χαρακτήρισε ξεκάθαρα τα διλήμματα που έχουν μπροστά τους οι βουλευτές, τονίζοντας πως «όλοι γνωρίζουν πως ψηφίζουν ναι ή όχι στο email της τρόικας».
«Το επίδικο είναι τα μέτρα και οποιαδήποτε παράταση αυτής της Βουλής σημαίνει ότι τα μέτρα αυτά θα ψηφιστούν. Δεν αφορούν τον ΣΥΡΙΖΑ τα σενάρια νέας κυβέρνησης χωρίς τη συμμετοχή του Σαμαρά ή παράτασης αυτής της Βουλής», πρόσθεσε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «στο Κόκκινο».


































newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com