Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Απίστευτο περιστατικό: Αρχιμανδρίτης χαστούκισε αστυνομικό που τον σταμάτησε για έλεγχο!!!





Με κλωτσιές και σφαλιάρες ''απάντησε'' σε αστυνομικό έλεγχο Αρχιμανδρίτης Μητρόπολης της Στερεάς Ελλάδας.
 
Ο Αρχιμανδρίτης σύμφωνα με πληροφοριες της Romfea.gr, σταμάτησε σε έλεγχο από κλιμάκιο της τροχαίας επειδή κινούνταν με ταχύτητα πολύ πάνω από το επιτρεπτό όριο.
 
Όταν η γυναίκα αστυνομικός ζήτησε τα στοιχεία του κληρικού, ο οποίος είχε βγει από το αυτοκίνητο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες άρχισε να φωνάζει και εξαγριωμένος κλώτσησε και χαστούκισε την αστυνομικό.
 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η αστυνομικός έχασε τις αισθήσεις της και ο κληρικός, όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες και αστυνομικές πηγές, τράπηκε σε φυγή.
 
Ο κληρικός δεν καταδιώχθηκε γιατί οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να συνεφέρουν την κοπέλα η οποία είχε λιποθυμήσει.
 
Τέλος να αναφερθεί ότι ο κληρικός, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος, αναζητείται ακόμα από τις αστυνομικές αρχές στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
 
















defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com