Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών συνεχίζει με ανακοίνωση την “βεντέτα” με το Κάιρο! ...



Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας αφού ανέφερε πως είναι αβάσιμοι οι ισχυρισμοί που ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Αιγύπτου, δήλωσε:
«Οι ισχυρισμοί αυτοί δεν μπορούν να ληφθούν στα σοβαρά και είναι αδύνατο να γίνουν δεκτοί».
Στην ανακοίνωση που έγινε από το τουρκικό ΥΠΕΞ, τονίστηκε ότι δεν είναι δυνατό να χαρακτηριστούν ως «εμπλοκή στις εσωτερικές υποθέσεις της Αιγύπτου» οι αντιδράσεις για τις εφαρμογές οι οποίες καταπατούν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την κυριαρχία, τη βούληση του λαού στη χώρα αυτή.
Στην ίδια ανακοίνωση που υπενθυμίστηκε πως όταν γίνεται λόγος για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη συνταγματική νομιμότητα, όπως άλλα υπεύθυνα μέλη της διεθνούς κοινότητας και η Τουρκία έχει την ηθική και νομική ευθύνη και τη συνείδηση για την εξασφάλιση των πιο βασικών δικαιωμάτων του αδελφικού αιγυπτιακού λαού, υπογραμμίστηκε ότι όσο συνεχίζονται οι αντιδημοκρατικές εφαρμογές που απέχουν κατά πολύ από την πολιτική συμμετοχή, θα είναι φαντασιοπληξία η προσδοκία της αιγυπτιακής διοίκησης για τον τερματισμό των επεκρίσεων που δέχεται από τη διεθνή κοινότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com