Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ--Η.Κασιδιάρης: «Κρατήστε γερά, στις εκλογές θα τους φάμε τους ρουφιάνους» ...




Αναβολή για τις 12 Δεκεμβρίου έλαβε η δίκη του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη για την υπόθεση με το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη στη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής.
Νωρίτερα, ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε εισέλθει στο κτίριο των δικαστηρίων της Ευελπίδων, όπου επρόκειτο να διεξαχθεί η δίκη συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη και καταχειροκροτούμενος από οπαδούς και ψηφοφορους του Λαϊκού Συνδέσμου
«Όχι φυλακές για τους εθνικιστές» φώναζαν όσοι έχουν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια για να συμπαρασταθούν στον Ηλία Κασιδιάρη.
Ο ίδιος ο βουλευτής, απευθυνόμενους προς τους συγκεντρωμένους, τούς είπε: «Κρατήστε ρε γερά, στις εκλογές θα τους φάμε τους ρουφιάνους».
Σε ερώτηση ενός από τους συγκεντρωμένος εάν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα βρεθούν στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης που ζήτησε η κυβέρνηση, απάντησε: «Αφού ξέρετε ότι δεν μας πάνε».







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com