Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2014

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ...ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ ΣΑΡΗΠΑΠΑ.
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ εα.
AΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΕΕ

Την περασμένη Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 επρόκειτο να εορτασθεί στο Συμμαχικό Νεκροταφείο της Δοϊράνης Κιλκίς, με κάθε επισημότητα, η επέτειος του εορτασμού της Μάχης της Δοϊράνης, παρουσία στρατιωτικών και πολιτικών αρχών της περιοχής.

Όταν ο Στρατηγός Διοικητής του Γ΄ΣΣ, ο οποίος ευρίσκετο καθ’ οδόν για την Δοϊράνη , πληροφορήθηκε την ύπαρξη προσβλητικής για την Ελληνική Ιστορία στήλης που κατασκευάσθηκε πρόσφατα, όπου μνημονευόταν η προσφορά μεταξύ άλλων και «Μακεδόνων πολιτών» προς τις συμμαχικές δυνάμεις δεν δίστασε ούτε στιγμή. 

 
  Κανονικά το θέμα θα έπρεπε να απασχολήσει όλα τα ΜΜΕ, όμως αυτά προτίμησαν να ασχολούνται με καταυλισμούς Ρομά, καμένους σκύλους, αλλά και να εκθειάζουν τα προσόντα κάποιου Χαρδούβελη, την ώρα που υπάρχουν φήμες ότι το όνομα Μακεδονία ήδη ξεπουλήθηκε από κάποιον Βενιζέλο που παριστάνει τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τον ΥΠΕΞ της Ελλάδος. Δεν απασχόλησε όμως δυστυχώς κανέναν και τούτο ως γεγονός είναι ανησυχητικό και ύποπτο.

Σε μία περίοδο που τα Εθνικά μας θέματα δεν απασχολούν κανένα, σε μια περίοδο που οι θεσμοί έχουν απαξιωθεί πλήρως, σε μια περίοδο που η χώρα ξεπουλιέται, οι υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες οφείλουμε να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια στον Στρατηγό Ηλία Λεοντάρη, για την άμεση, έγκαιρη και αποφασιστική ενέργειά του, σε μία ευαίσθητη περιοχή σε απόσταση 500 μέτρων από την Ελληνοσκοπιανή μεθόριο. Έστειλε το μήνυμα προς εχθρούς και φίλους ότι η γη της Μακεδονίας ήταν, είναι και θα παραμείνει Ελληνική. Σ’  αυτή την χώρα με την τρισχιλιετή ιστορία, όσο και αν προσπαθούν να εξαφανίσουν αρχές και αξίες υπάρχουν ακόμη Στρατηγοί , υπάρχουν ακόμη Έλληνες  που βάζουν την ΕΛΛΑΔΑ πάνω από το προσωπικό τους συμφέρον.

Περιμένουμε από την Ελληνική Πολιτεία να συγχαρεί τον Στρατηγό και όλους τους εμπλεκομένους στρατιωτικούς για την άριστη αντιμετώπιση της προβοκάτσιας, εσκεμμένης ή μη, δεν έχει σημασία που κατέδειξαν με την ενέργεια τους ότι, οι φύλακες είναι παρόντες και δεν επιτρέπουν σε κανένα να σφετεριστεί την Ιστορία, αλλά κυρίως να αμφισβητήσει εμμέσως ή αμέσως την Ελληνικότητα αυτής της γης, που μας παρέδωσαν οι πρόγονοί μας, που την πότισαν με το αίμα τους και οφείλουμε οι νεότεροι να παραδώσουμε ακεραία στα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

Συγχαρητήρια Στρατηγέ, συγχαρητήρια στους Έλληνες Αξιωματικούς, όσο υπάρχετε θα κοιμόμαστε λιγότερο ανήσυχοι τα βράδια «ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr