Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ; ...




Πολλά κενά, πολλά ερωτήματα που προκαλούν υπόνοιες για επιχείρηση αποπροσανατολισμού εκ μέρους της κυβέρνησης, υπάρχουν στην υπόθεση του "τρομοκρατικου κτυπήματος" που υποτίθεται ότι ετοιμαζόταν πριν η Αντιτρομοκρατική έπειτα από τον εντοπισμό του γκαράζ στον Βύρωνα, και την σύλληψη 30χρονου τον οποίο βάπτισαν "συνεργό" του Ν.Μαζιώτη.
Δεν βρέθηκαν ούτε όπλα, ούτε εκρηκτικά, όπως ψευδώς διέρρευσε αρχικά.
Οι αναφορές σε "επικείμενο κτύπημα" κατά της ΝΔ επειδή βρέθηκε ένα δρομολόγιο για την ... Αμφιθέα, και υποτιθέμενες ιδιόχειρες σημειώσεις που βρέθηκαν στην κατοχή του 30χρονου συλληφθέντα υπήρχαν αναλυτικές αναφορές σε χώρους κατοικίας και εργασίας, καθώς και ευρύτερες πληροφορίες για τους:
    Βαγγέλη Μαρινάκη, εφοπλιστή και πρόεδρο του Ολυμπιακού
    Θεόδωρο Φέσσα επιχειρηματία και προέδρου του Σ.Ε.Β. καθώς και της συζύγου του Τσελέντη Μαρίας
    Τηλέφωνα της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, πρόεδρος της οποίας είναι ο Θεόδωρος Βενιάμης, εφοπλιστής
εξετάζονται ως προς την κρισιμότητα και την σημασία τους.
Η προσπάθεια "θυματοποίησης" της ΝΔ επίσης προφανής. Το ότι του φορτώθηκε ο μισός ποινικός κώδικας (συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση όταν τα φυντάνια της ληστείας του Βελβεντού "καθάρισαν" ως απλοί ληστές, ενώ πυροβόλησαν τους αστυνομικούς "απλά για να απαντήσουν" ναι, έτσι ακριβώς γράφει η απόφαση του δικαστηρίου) δείχνει περίεργη πρεμούρα μεγένθυσης μιας υπόθεσης.
Την ίδια πρεμούρα και βιασύνη που καταδεικνύει η ανακοίνωση των υποτιθέμενων ονομάτων-στόχων των επιχειρηματιών. Κάτι που σίγουρα δεν συνηθίζεται στις σοβαρές έρευνες.
Το ότι σήμερα ο Ευρωπαίος κεντρικός τραπεζίτης εμμέσως ανακοίνωσε την παραμονή της Ελλάδος στο Μνημόνιο επ'αόριστον ("Θα αγοραστούν ομόλογα από τις ελληνικές τράπεζες αλλά με την προϋπόθεση ότι θα μείνει η Ελλάδα στο πρόγραμμα που έχει υπογράψει", είπε επί λέξη) και ο νέος επίτροπος Οικονομικών Ν.Μοσκοβισί ότι η τρόικα θα μείνει και θα μακροημερεύσει στην Ελλάδα, παρά τις "πα@@@@γίες" της κυβέρνησης, σίγουρα απλά συνέπεσαν με τις φοβερές αποκαλύψεις...
Μάλιστα στην δήλωση Ντράγκι η λέξη "Μνημόνιο" έγινε σε όλα τα συστημικά και κυβερνητικά ΜΜΕ "πρόγραμμα". Καμία αναφορά στο Μνημόνιο! Μήπως πρόγραμμα τηλεόρασης; Σα δεν ντρεπόμαστε...
Η αλήθεια είναι ότι υήρξε τρομοκρατικό κτύπημα σήμερα. Αλλά στις Βρυξέλλες...







defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com