Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα Ε.ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ ΠΡΟΣ ΥΕΘΑ Δ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ:«Κυβερνήσατε, αλλά ξεχάσατε να υπηρετήσετε τον Ελληνικό λαό» ...





Υπάρχει ακόμη μετά από 21 χρόνια αφελής που θα εμπιστευόταν τον BON VIVEUR της πολιτικής (Αβραμόπουλο) με το ανύπαρκτο έργο έστω σαν Επίτροπο στην Ε.Ε; Η ερώτηση που έθεσα στον υποψήφιο Επίτροπο κ. Αβραμόπουλο έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία. Ειπώθηκαν αλήθειες, που τον έφεραν απ' ό,τι φάνηκε στις εκφράσεις του πρόσωπου του, σε έκδηλη σύγχυση και κομπασμό.
Πράγματι το βιογραφικό πλούσιο του εν λόγω κυρίου, θέσεις και αξιώματα στον πολιτικό στίβο, αλλά έργο μηδενικό. Ο καταδρομικός αιφνιδιασμός έπιασε τόπο στον αμήχανο (για δευτερόλεπτα) ανύπαρκτο της πολιτικής. Ισχυρίστηκε αντί για απάντηση, ότι σέβεται το Σύνταγμα. Αυτό που ο ίδιος και τα υπόλοιπα ανεκδιήγητα μέλη της προδοτικής συγκυβέρνησης έχουν αλλεπάλληλες φορές καταστρατηγήσει.
Έχουν αφαιρέσει την ελευθερία του λόγου (ακόμη και της σκέψης), έχουν υπό πλήρη καθοδήγηση-χειραγώγηση την (κατά τα άλλα) ανεξάρτητη δικαιοσύνη, έχουν αλλοιώσει τη συνταγματικά κατοχυρωμένη έννοια της ιδιοκτησίας επιβάλλοντας στον Έλληνα (δια της αβάσταχτης φορολογίας) να καταβάλει "ενοίκιο" ακόμη και για το ίδιο του το σπίτι. Φυλακίζουν (θεωρώντας πως έτσι τους φιμώνουν) τους πολιτικούς τους αντιπάλους, διαφθείρουν ήθη και συνειδήσεις, χρηματίζονται, ξεπουλούν όλα τα Εθνικά θέματα, ακόμη και αυτά τα Ιερά μας χώματα προκειμένου να διατηρήσουν οι καρεκλοκένταυροι την εξουσία τους και όλα αυτά εφαρμόζοντας μέτρα και επιβάλλοντας αναποτελεσματικούς διεθνείς μηχανισμούς στήριξης κατά πλήρη και προφανή παράβαση τόσο της κείμενης νομοθεσίας αλλά και αυτού ακόμη του Συντάγματος.
Αλλά ξέχασα, κ. Ατσαλάκωτε. Εσείς είστε η εκτελεστική εξουσία, εσείς και η νομοθετική εξουσία, οπότε το Σύνταγμα τροποποιείται κατά βούληση. Έχετε, όμως, δίκαιο να απαντάτε, με τόση αλαζονεία και εκνευρισμό, καθώς, όπως και ο ίδιος αποκαλύψατε επί 21 συναπτά έτη αφελείς συμπολίτες μας σας διατηρούν στην εξουσία. Να θυμάστε όμως, "...αμυνώ δε υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών, την πατρίδα δε ουκ ελάττω παραδώσω..."
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ
Αντιστράτηγος ε.α.
Ευρωβουλευτής
Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


EΦΗΜΕΡΙΔΑ ¨"ΕΜΠΡΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com