Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Βενιζέλος: Ετοιμάστε ψηφοδέλτια και για το 2015 ...






Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στη σύσκεψη που είχε με στελέχη που συμμετέχουν στην προσπάθεια συγκρότησης της Δημοκρατικής παράταξης, φαίνεται πως αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε στη συνεδρίαση ότι «Ετοιμάζουμε τα ψηφοδέλτια μας στο πνεύμα αυτών που συγκροτήσαμε για την Ελιά. Είμαστε έτοιμοι για τις εκλογές του 2016, αλλά να είμαστε έτοιμοι και για το 2015».
Επιπλέον, ο κ. Βενιζέλος ζήτησε εγρήγορση και πρόσθεσε ότι η παράταξη στοχεύει στη διασφάλιση της πολιτικής και θεσμικής σταθερότητας με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Αναφορικά με αυτό το ζήτημα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι «εξαρτάται από τη στάση κομμάτων και βουλευτών», αλλά πρόσθεσε πως «πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για την άλλη εκδοχή, να δώσουμε μια μάχη ενώπιον του εκλογικού σώματος».
Επίσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι «κάνουν λάθος όσοι νομίζουν ότι αν προκληθούν εκλογές από τη διαδικασία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι χαμένες για την κυβερνητική πλειοψηφία».


























newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com