Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Πανελλαδική δημοσκόπηση Ε.Πανά: Πάνω από 140 έδρες θα κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ...




Σημαντικά είναι τα ευρήματα των, γενικά έγκυρων δημοσκοπήσεων που διεξήγαγε και επεξεργάστηκε ο καθηγητής Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Επαμεινώνδας Πανάς, αναφορικά με την πρόθεση ψήφου στις επικείμενες εθνικές εκλογές και την αναγωγή των ευρημάτων επί των εγκύρων.
Η δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ξεπεράσει και τους 140 βουλευτές, Η ΝΔ μόλις που θα ξεπεράσει το 20%, η Χρυσή Αυγή θα κινηθεί στα υψηλά επίπεδα των ευρωεκλογών παρά την πολεμική του συστήματος (η σημερινή "αποκάλυψη" αφορούσε "βιασμό" (!) μιας κοπέλας στα γραφεία του μόμματος στην Σπάρτη...), ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι θα δώσουν μάχη για την τέταρτη θέση κοντά στο 6% και οι ΑΝΕΛΛ μπαίνουν-δεν μπαίνουν στη Βουλή
Χωρίς αναγωγή τα ποσοστά που δίνει η δημοσκόπηση Πανά είναι τα εξής:

ΣΥΡΙΖΑ: 31%
ΝΔ: 21,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 9,5%
ΠΟΤΑΜΙ: 6,7%
ΠΑΣΟΚ: 6,2%
ΚΚΕ: 5,8%
ΑΝΕΛ: 3%

Πρόθεση ψήφου χωρίς αναγωγή στην Αττική:

ΣΥΡΙΖΑ: 30,3%
ΝΔ: 24%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 11%
ΠΟΤΑΜΙ: 6%
ΠΑΣΟΚ: 6,3%
ΚΚΕ: 5,9%
ΑΝΕΛ: 3,3%

Με την αναγωγή γίνεται σαφές ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο 10,5% εκλέγοντας κοντά στους 30 και πλέον βουλευτές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Όντας δηλαδή η μόνη πολιτική δύναμη που συνεχώς κερδίζει.


Αν διατηρηθούν τα συγκεκριμένα ποσοστά, καθίσταται βέβαιο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συγκυβερνήσει είτε με τη ΝΔ είτε με ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι.






















defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com