Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

«Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει λόγο ύπαρξης γιατί έχει ταυτιστεί απόλυτα με τη ΝΔ» ...




«Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει λόγο ύπαρξης γιατί έχει ταυτιστεί απόλυτα με τη ΝΔ» τόνισε σε δηλώσεις του ο πρώην υπουργός του κόμματος, Δημήτρης Τσοβόλας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο «στο Κόκκινο».
Το ιστορικό στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη παράλληλα διευκρίνισε ότι το σημερινό κόμμα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το προοδευτικό, πατριωτικό ΠΑΣΟΚ της κοινωνικής δικαιοσύνης» καθώς όπως υπογράμμισε «έγινε δεξιότερο της δεξιάς». Σε αυτή τη στροφή του κόμματος απέδωσε και την εγκατάλειψή του από τους ψηφοφόρους και τα κοινωνικά στρώματ;α που παραδοσιακά εκφράστηκαν μέσα από αυτό από το 1974.
«Ο ελληνικός λαός δεν θα συγχωρέσει ποτέ τον Παπανδρέου επειδή έβαλε τη χώρα στο ΔΝΤ»σχολίασε για το ενδεχόμενο επιστροφής του πρώην πρωθυπουργού στο πολιτικό και κομματικό προσκήνιο.
Αναφερόμενος στο περίφημο «Τσοβόλα δώστα όλα» ο πρώην υπουργός και στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου τόνισε πως «το συγκεκριμένο σύνθημα δεν είχε καμία σχέση με τα οικονομικά, ο Α. Παπανδρέου απάντησε αυθόρμητα στα συνθήματα του κόσμου που με επευφημούσαν. Δεν έδωσα ούτε μια δραχμή απο τα αποθεματικά των ταμείων αντιθέτως συγκράτησα τις δαπάνες κατά 5 μονάδες σε σχέση με ότι αναφερόταν στον προϋπολογισμό».
Τέλος, αναφερόμενος στην κυβερνητική προοπτική του ΣΥΡΙΖΑ και τις εξαγγελίες του για ανατροπή της κατάστασης και των μνημονίων, ο κ. Τσοβόλας σχολίασε πως « σε περίπτωση που υπάρχει ενότητα στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα δεν μπει στη λογική του συμβιβασμού με την εγχώρια οικονομικά ελίτ και με ξένες δυνάμεις, θα μπορέσει να επιβιώσει. Σε αντίθετη περίπτωση αν υπάρξει συμβιβασμός με αυτούς του μηχανισμούς τότε θα είναι μια παρένθεση που θα απογοητεύσει τον ελληνικό λαό».















defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com