Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Το διάτρητο του πρωθυπουργικού γραφείου ...




Ενα απλό κουτσομπολίστικο και άνευ πολιτικής ουσίας, σχόλιο στο ΒΗΜΑ, καταδεικνύει πόσο "σουρωτήρι" είναι από πλευράς διατήρησης του υπηρεσιακού απορρήτου,  όχι απλά το πρωθυπουργικό γραφείο, αλλά και το περιβάλλον του ίδιου του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά.
Γράφει λοιπόν το ΒΗΜΑ"Σε κανέναν δεν είπε τίποτα ο Πρωθυπουργός για την αυγουστιάτικη περιπέτεια της υγείας του, αυτή που έπαθε με τη μέση του, ούτε έδειξε ότι υποφέρει όταν εισήλθε στη μεγάλη αίθουσα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Αλλωστε του Πρωθυπουργού δεν του πολυαρέσει να μιλάει για την υγεία του ή για τα προβλήματα υγείας που πιθανώς αντιμετωπίζει.
Κι όμως, με το που μπαίνει στην αίθουσα, όσοι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ τον συναντούσαν τον ρωτούσαν πρώτα απ' όλα αν είναι καλά και, δεύτερον, αν ακόμη... πονάει. «Ελα, βρε παιδί μου, τι έπαθες πάλι;» ήταν η υποδοχή που του έκαναν οι περισσότεροι ευρωπαίοι ηγέτες.
Ακόμη και η Ανγκελα Μέρκελ φαινόταν να ήταν καλά πληροφορημένη για το πρωθυπουργικό λουμπάγκο. Δύο όμως ηγέτες  ανατολικών κρατών  θέλησαν να δώσουν και... ιατρικές συμβουλές κλπ κλπ κλπ".
Είπατε τιποτα; Ενα απλό λουμπάγκο είχε, δεν το είπε σε κανέναν και το έμαθε όλη η Ευρώπη! Και είμαστε βέβαιοι ότι κανείς δεν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε όλο το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για το λουμπάγκο του Α.Σαμαρά. Αλλά το έμαθαν!
Φαντασθείτε σε θέματα ειδικού και κρίσμου ενδιαφέροντος για τις ηγεσίες ειδικά των μεγάλων χωρών τι θα συμβαίνει. Θα το ξέρουν, πριν καν το αποφασίσει ο Α.Σαμαράς!
Το ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ευρωπαϊκών χωρών λειτουργούν πολύ καλά αυτό το ξέρουμε. Μήπως είναι καιρός να ψαχτεί εκεί στο περιβάλλον του ο Α.Σαμαράς; Αν τον ενδιαφέρει το όλο θέμα φυσικά.. Και δεν είναι προσωπικό το ζήτημα. Αφορά τη χώρα...








defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com