Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΑΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Συμμετοχή στην επετειακή εκδήλωση στο Γράμμο για τους πεσόντες 1946-1949 (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)...







Το Παράρτημα ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, συμμετείχε και φέτος συνολικά με 53 άτομα, στις ετήσιες επετειακές εκδηλώσεις προς απότιση φόρου τιμής στους ηρωϊκώς πεσόντες Αξιωματικούς και Οπλίτες των Ε.Δ. και Σωμάτων Ασφαλείας του Εθνικού Στρατού και λοιπού πληθυσμού της Χώρας μας, οι οποίοι έπεσαν ηρωικά μαχόμενοι κατά τις επιχειρήσεις 1946 – 1949, εκτελώντας πιστά το καθήκον, που τους ανέθεσαν οι τότε νόμιμες Κυβερνήσεις, για την προάσπιση της ακεραιότητας της Πατρίδας. Ο φετινός επίσημος εορτασμός πραγματοποιήθηκε στη Βούρμπιανη Κονίτσης στους πρόποδες του ΓΡΑΜΜΟΥ με την παρουσία επιζώντων μαχητών, αλλά και συγγενών τους, του Προέδρου και μέλη του Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ. του Προέδρου της ΕΑΑΑ, όπως και αντιπροσωπείες από 14 Παραρτήματα της ΕΑΑΣ, αλλά και πλήθος κόσμου απ' όλη τη Χώρα. Το πρόγραμμα περιέλαβε Εκκλησιασμό και Τρισάγιο, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυινουπόλεως- Πωγωνιανής και Κονίτσης κ.κ. Ανδρέας, που συνέχισε με εμπνευσμένη ομιλία Εθνικού Περιεχομένου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν: Χαιρετισμοί – Ομιλίες και κατάθεση στεφάνων. Η συμμετοχή μας συνδυάστηκε, υπό τύπον εκδρομής, με περιήγηση στα αξιοθέατα στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ- ΜΕΤΣΟΒΟ- ΣΙΑΤΙΣΤΑ, καθώς και προσκήνυμα στην Παναγία ΣΟΥΜΕΛΑ.(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ημερομηνία στις φωτογραφίες είναι λανθασμένη λόγω μη σωστής ρύθμισης της φωτογραφικής μηχανής). Κάντεκλικ στις παρακάτω φωτό για μεγένθυση:
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
(eaasxanthis.gr)











http://staratalogia.blogspot.gr/2014/09/1946-1949.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com