Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

"Σε παροξυσμό Σαμαράς και Βενιζέλος - ΟΧΙ στο ξεπούλημα της ΔΕΗ" ...




Ως «υπαλλήλους των ξένων τοκογλύφων που βρίσκονται σε παροξυσμό και αγωνίζονται με κάθε μέσο για την άμεση επιβολή των ανθελληνικών μνημονιακών μέτρων» χαρακτηρίζει τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Αντώνη Σαμαρά o Λαϊκός Σύνδεσμος, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να επιστρατεύσει τους εργαζόμενους της ΔΕΗ.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος λέει «όχι στο ξεπούλημα της ΔΕΗ» και απαιτεί «την άμεση εθνικοποίηση όλων των ενεργειακών μας πηγών».
«Οι υπάλληλοι των ξένων τοκογλύφων Βενιζέλος και Σαμαράς βρίσκονται σε παροξυσμό και αγωνίζονται με κάθε μέσο για την άμεση επιβολή των ανθελληνικών μνημονιακών μέτρων.
Η Χρυσή Αυγή λέει ΟΧΙ στο ξεπούλημα της ΔΕΗ και της ελληνικής ενέργειας. Απαιτούμε άμεση εθνικοποίηση όλων των ενεργειακών μας πηγών και εκμετάλλευσή τους προς όφελος του ελληνικού λαού και μόνο» αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.








defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com