Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Πρωτοδικείο Αθηνών:”Παράνομη & εν μέρει καταχρηστική η απεργία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ”! ...




Το Πρωτοδικείο Αθηνών  κήρυξε παράνομη και καταχρηστική την απεργία της ΓΕΝΟΠ μετά από την αγωγή που κατέθεσε χθες το πρωί η ΔΕΗ. 
Παράνομη  και εν μέρει καταχρηστική κρίθηκε από το Πρωτοδικείο η απεργία των εργαζομένων της ΔΕΗ. Στο Δικαστήριο είχαν καταθέσει τριπλή προσφυγή η ΔΕΗ, ο Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) Α.Ε. και ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) Α.Ε. με τις οποίες ζητούσαν να μπει τέλος στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων.
Η ΓΕΝΟΠ έχει προκηρύξει επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες από χθες τα ξημερώματα με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου για τη «μικρή ΔΕΗ» που συζητείται από προχθές στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com