Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΦΩΤΟ--Επίσκεψη - Επιθεώρηση του Γενικού Επιθεωρητή Στρατού στη ΣΜΥ ...



Την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη επιθεώρηση – επίσκεψη από τον Γενικό Επιθεωρητή Στρατού Αντιστράτηγο κ. Αναστάσιο  Μανώλα στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, στο Στρατόπεδο «ΚΑΒΡΑΚΟΥ». Χαρακτηριστικά ο Γενικός Επιθεωρητής έλεγξε όλους τους χώρους της Σχολής ,έλεγξε τους θαλάμους αλλά και τα στάδια εκπαιδεύσεως δείχνοντας ειδικό ενδιαφέρον για την εκπαίδευση των Σπουδαστών στον «Ορεινό Αγώνα » ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ


  179 146 
165
211
Επί  τη ευκαιρία πήγε και στο Εθνικό Στάδιο Τρικάλων  όπου οι υποψήφιοι Σπουδαστές εξετάζονται στα αγωνίσματα απο Αξιωματικούς της Σχολής !
 066
051













www.521news.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com