Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΠΑΣΟΚ: Αναγκαία η επιστράτευση ...



Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την πολιτική επιστράτευση των απεργών της ΔΕΗ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Η απόφαση για πολιτική επιστράτευση των απεργών της ΔΕΗ ήταν δύσκολη αλλά αναγκαία για την διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος και την προστασία της κοινωνίας, της οικονομίας, των επιχειρήσεων και του τουρισμού....

Από την στιγμή που οι συνδικαλιστικές ηγεσίες των εργαζομένων της ΔΕΗ δεν συμμορφώνονται με τις αποφάσεις των δικαστηρίων που κήρυξαν την απεργία παράνομη και καταχρηστική, η κυβέρνηση δεν μπορεί να παραμένει θεατής, απέναντι στις τεράστιες κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις από τις διακοπές ρεύματος.
Η ενέργεια, το ηλεκτρικό ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και η απρόσκοπτη παροχή του στην ελληνική κοινωνία αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση όλων.
Κανείς σήμερα με ακραίες αποφάσεις και πρακτικές δεν μπορεί να κρατά όμηρο τους πολίτες αλλά και τους εργαζόμενους.
Οι μεταρρυθμίσεις και οι μεγάλες αλλαγές, σε σημαντικούς τομείς της οικονομίας όπως η ενέργεια πρέπει να ολοκληρωθούν με τόλμη, προς όφελος της χώρας, της εθνικής οικονομίας και του Ελληνικού λαού.
Οι ετερόκλητες, πολιτικάντικες, και τυχοδιωκτικές, δήθεν συμμαχίες του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν να κρατούν την Ελλάδα καθηλωμένη στο παρελθόν για μια ακόμη φορά θα αποτύχουν.
























newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com