Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

«Από την πείρα μου, έμαθα ότι το ρουσφέτι είναι ο μοναδικός τρόπος επιβίωσης» ...




Εντύπωση προκαλεί σημερινό απόσπασμα του Βηματοδότη, το οποίο μεταφέρει διάλογο του αντιπροέδρου της Βουλής, Ι. Τραγάκη με συναδέλφους του βουλευτές.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Τραγάκης έδινε «συμβουλές» στους νεώτερους για το πώς μπορούν να εξασφαλίσουν την πολιτική τους επιβίωση μέσα στο ρευστό πολιτικό σκηνικό.
«Από την πείρα μου, έμαθα ότι το ρουσφέτι είναι ο μοναδικός τρόπος επιβίωσης» τους έλεγε. Και για να γίνει πιο σαφής έδωσε και παραδείγματα:
«Συχνά με ρωτούν "μα πού είναι οι ψηφοφόροι σου;".
Και τους απαντώ "είναι κρυμμένοι στα βάθη της γης, εμφανίζονται για να ψηφίσουν και μετά εξαφανίζονται"»
. Η ρήση όμως αυτή του κ. Τραγάκη για το ρουσφέτι θα έχει και ένα αρνητικό αποτέλεσμα, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε: «Αν το καθιερώσατε θα σας βομβαρδίζουν συνεχώς με αιτήματα για ρουσφέτια...» τους είπε.












defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com