Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Πιο κοντά η ΔΗΜΑΡ με το ΣΥΡΙΖΑ ...





Εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ αναμένεται να παρευρεθεί στην εκδήλωση που διοργανώσει την Τετάρτη ο ΣΥΡΙΖΑ, με κεντρικό ομιλητή τον κ. Αλέξη Τσίπρα, για την εμπορευματοποίηση των παράκτιων περιοχών, εγκαινιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τη διαδικασία διαλόγου μεταξύ των δύο κομμάτων.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Φώτης Κουβέλης είχε καλέσει κόμματα και κινήσεις από το χώρο της κεντροαριστεράς και της αριστεράς με στόχο να ξεκινήσει διαβούλευση μεταξύ τους για τη σύνταξη ενός προοδευτικού προγράμματος εξόδου από την κρίση. Οι αρχηγοί των κομμάτων που κινούνται στον χώρο της λεγόμενης κεντροαριστεράς απάντησαν σχεδόν αμέσως, ωστόσο ακόμα εκκρεμεί η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα.

Συνεργάτες του κ. Τσίπρα τις προηγούμενες ημέρες είχαν εκφράσει την ικανοποίησή τους τόσο για την πρωτοβουλία του κ. Κουβέλη, όσο και για το γεγονός ότι η πρόσκληση προς τον κ. Τσίπρα έγινε με ξεχωριστή επιστολή.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνος Σκουρλέτης ερωτηθείς για το εάν μπορεί να υπάρξει συνεργασία με τη ΔΗΜΑΡ τόνισε ότι «θέλουμε να αντιμετωπίσουμε και τη ΔΗΜΑΡ σύμφωνα με τις δικές τους επεξεργασίες και τη δική τους διακριτή πολιτική παρουσία και οντότητα», προσθέτοντας ότι «το κάλεσμα που έχουμε κάνει προφανώς αφορά και τη ΔΗΜΑΡ».

Η Αγίου Κωνσταντίνου αποφάσισε να εκπροσωπηθεί το κόμμα στην αυριανή εκδήλωση για τον αιγιαλό είτε με τον κ. Θράσο Φωτεινό, είτε με την κυρία Νίκη Φούντα.Συνεργάτες του κ. Κουβέλη υπογράμμιζαν ότι το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό «είναιαπολύτως απαράδεκτο» και γι΄ αυτό τον λόγο αποφάσισαν να μετέχουν στην σχετική πρωτοβουλία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παράλληλα στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και της κοινοβουλευτικής ομάδας αποφασίστηκε στις συνομιλίες για την κεντροαριστερά να «εκπροσωπήσει τη ΔΗΜΑΡ τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από τον Γραμματέα της Κ.Ε. κ. Θ.Θεοχαρόπουλο, τον Γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας κ. Δ. Αναγνωστάκη και το μέλος του Συντονιστικού της Προοδευτικής Συνεργασίας κ. Στ. Μανίκα». Η επιλογή των παραπάνω προσώπων έγινε προκειμένου να εκπροσωπείται η Δημοκρατική Αριστερά σε θεσμικό επίπεδο.












http://www.hitandrun.gr/pio-konta-dimar-siriza/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com