Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

(φωτογραφίες)--Αποφοίτησαν οι νέοι Ανθυποσμηναγοί της ΠΑ ...





Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Σχολή Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, η τελετή ονομασίας των νέων Ανθυποσμηναγών.
            Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, επέδωσε τα πτυχία αποφοίτησης, μίλησε στους νέους Ανθυποσμηναγούς και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία.
            Στη διάρκεια της τελετής, βραβεύτηκαν οι πρωτεύσαντες, Ανθυποσμηναγός (Ι) Δημήτριος Ρέψης, Ανθυποσμηναγός (ΜΕ) Γεράσιμος Κωνσταντάκης και Ανθυποσμηναγός (ΕΑ) Νικόλαος Ζερζελίδης στην Ακαδημαϊκή Εκπαίδευση, Ανθυποσμηναγός (ΜΗ) Αριστείδης Κομώλης στη Στρατιωτική Εκπαίδευση, ενώ στον πρωτεύσαντα Ανθυποσμηναγό (Ι) Δημήτριο Ρέψη επιδόθηκε βραβείο από τον Ιταλό Ακόλουθο Άμυνας στην Ελλάδα, Σμήναρχο Andrea John Venanzi.
Η ορκωμοσία των νέων Ανθυποσμηναγών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Ιουλίου στην έδρα της Σχολής Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.
        Συνολικά θα ορκιστούν εκατόν τριάντα (130) Ανθυποσμηναγοί από τους οποίους οι εκατόν επτά (107) από την Ελλάδα, εννέα από την Κύπρο, τρεις από την Ιορδανία, ένας από τη Συρία, πέντε από τη Λιβύη, ένας από το Μαυροβούνιο, τρεις από τη Νιγηρία και ένας από τη Ζιμπάμπουε. 





















defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com