Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Το μπάχαλο της ελληνικής Βουλής στο Ευρωκοινοβούλιο…




Δεν το έχουν καταλάβει καλά ορισμένοι εκ των εκπροσώπων μας στο ελληνικό Κοινοβούλιο και νομίζουν ότι την «παλικαρίσια» συμπεριφορά τους εδώ θα τη… μεταλαμπαδεύσουν και στο Στρασβούργο…
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Κώστας Παπαδάκης, θεώρησε σκόπιμο να αντιδράσει δυναμικά στην ομιλία του Νάιτζελ Φάρατζ και σηκώθηκε πάνω, χωρίς άδεια, λίγο πριν πάρει τον λόγο η Μαρίν Λεπέν,αρχίζοντας να διαβάζει μια ανακοίνωση στα ελληνικά!
Αποτέλεσμα ήταν να εκνευρίσει τον πρόεδρο, Μάρτιν Σούλτς, ο οποίος αφού του είπε αρχικάευγενέστατα ότι δεν έχει τον λόγο και του έκανε κατ’ επανάληψη συστάσεις, τον πέταξε έξω από την αίθουσα, ζητώντας την απομάκρυνσή του…
Εν ολίγοις, οι «αντιστασιακοί» μας βουλευτές, έχοντας προφανώς κατά νου το παράδειγμα του ελληνικού τρελοκομείου όπου ο καθένας φωνασκεί ως γνήσιος κάφρος, νόμισαν ότι και στας Ευρώπας θα κάνουν τα ίδια και οι υπόλοιποι θα τους… θαυμάζουν για τον δυναμισμό τους.
Ελπίζουμε να συνέλθουν όσοι έχουν παρόμοιες αντιλήψεις για το τι ακριβώς συνιστά Ευρωκοινοβούλιο και να σταματήσουν να δυσφημούν τη χώρα (για τον αυτοεξευτελισμό τους και την παιδεία τους αδιαφορούμε παντελώς).



























http://www.defence-point.gr/news/?p=107158

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com