Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

BINTEO--ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΑΖΙΩΤΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΡΙΨΗ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑΣ. ...





Συνελήφθη πριν από λίγο στην συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Καπνικαρέας, ο Νίκος Μαζιώτης, την ώρα που μαζί με άλλα άτομα προσπαθούσε να ληστέψει κοσμηματοπωλείο στην οδό Ερμού.
Κόκκινος συναγερμός στην ελληνική αστυνομία. Αυτη την ώρα έχει αποκλειστεί η ευρύτερη περιοχή στο Μοναστηράκι καθώς οι αστυνομικοί αναζητούν τους συνεργούς του διαβόητου τρομοκράτη.
Η σύλληψη ήταν επεισοδιακή. Έπεσαν πυροβολισμοί ενώ έχει τραυματιστεί και ένας ειδικός φρουρός. Ο αστυνομικός, ο οποίος έχει τραυματιστεί ελαφρά, διακομίζεται αυτή την ώρα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Ο Νίκος Μαζιώτης έχει τραυματιστεί και αυτή την ώρα κατευθύνεται προς το νοσοκομείο "Ευαγγελισμός".
Ένας τουρίστας ο οποίος βρέθηκε στο σημείο τραυματίστηκε από τα πυρά που αντάλλαξαν οι δύο πλευρές.
Συγκεχυμένες οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο συλλήψεις ατόμων που θεωρούνται ύποπτοι ένω αναζητείται άλλος ένας που διέφυγε με ταξί.
Η σύλληψη ήταν επεισοδιακή καθώς την ώρα που γινόταν η ληστεία από τρία άτομα τα οποία κρατούσαν όπλα και χειροβομβίδες, την ίδια στιγμή βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση της αστυνομίας για το παρεμπόριο με την κωδική ονομασία Θησέας στο κέντρο της Αθήνας.
Με το που δόθηκε σήμα από το συναγερμό της τράπεζας, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κατευθύνθηκαν στο σημείο όπου και αντάλλαξαν πυροβολισμούς με τους ληστές.
Πρόκειται, αναμφισβήτητα, για τεράστια επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας που κατόρθωσε μετά από συντονισμένη επιχείρηση και σύμφωνα με πληροφορίες, πολυήμερη παρακολούθηση του Μαζιώτη, να συλλάβει έναν από τους πλέον επικίνδυνους κακοποιούς.
Και όλα αυτά, μέρα μεσημέρι, στο πλέον πολυσύχναστο μέρος στο κέντρο της Αθήνας, όπου σημειώθηκε συμπλοκή και μια πραγματική μάχη με ρήψη χειροβομβίδας από την πλευρά Μαζιώτη που ευτυχώς δεν εξερράγη και βροχή από πυροβολισμούς. Από θαύμα και μόνο δεν υπήρξαν ανθρώπινες απώλειες.
Ηδη, έχει σημάνει «κόκκινος συναγερμός» στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας και όλες οι δυνάμεις της στην Αθήνα τέθηκαν σε επιφυλακή, καθώς πληροφορίες θέλουν ένα μέλος της ομάδας που συνόδευε τον Μαζιώτη, να έχει διαφύγει της σύλληψης, κατορθώνοντας να απομακρυνθεί από το σημείο της μάχης με ταξί.
Ο Νίκος Μαζιώτης θεωρείται ως ο εγκέφαλος των Επαναστατικών Πυρήνων και μαζί με την σύντροφό του Παναγιώτα Ρούπα, είχαν εξαφανιστεί αφού είχαν αφεθεί ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του 18μηνου της προφυλάκισής τους.
Τότε, το Συμβούλιο Εφετών είχε αντικαταστήσει την προφυλάκιση με περιοριστικούς όρους μεταξύ των οποίων ήταν: απαγόρευση εξόδου από την χώρα, παραμονή εντός του νομού Αττικής και παρουσίαση τους κάθε 5 ημέρες στο ΑΤ της περιοχής τους.
Ωστόσο, όλοι αυτοί οι όροι δεν τηρήθηκαν.









































newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com