Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΚΛΕΒΕ ΤΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ...





Συνελήφθη 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος έκλεβε τα τάματα από τις εικόνες Ιερών Μονών της Καστοριάς και ύστερα τα πούλαγε στην χώρα του! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Σύμφωνα με αστυνομική έρευνα, ο 37χρονος αφαίρεσε τον Ιούνιο διάφορα τάματα από τις εικόνες της Ιερής Μονής Αγίας Παρασκευής Βασιλειάδας Καστοριάς και της Ιερής Μονής Αγίων Αναργύρων Μελισσοτόπου Καστοριάς.
Εν συνεχεί, τα κλοπιμαία πωλήθηκαν στην Αλβανία έναντι του χρηματικού ποσού των 1.600 ευρώ. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, μετά τη σύλληψη του 37χρονου, πριν από δύο ημέρες, διότι διέρρηξε τα παγκάρια της Ιερής Μονής Αγίας Παρασκευής στη Βασιλειάδα, αφαιρώντας περίπου 900 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com