Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Ενώσεις Στρατιωτικών: Ποιο "φάουλ" μπορεί να τους στοιχίσει! ...



Οι Ενώσεις Στρατιωτικών έχουν αποδειχτεί ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό “όπλο” για τα επαγγελματικά θέματα του προσωπικού. Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι η πιο χειροπιαστή απόδειξη γι΄ αυτό . Και γι΄ αυτό ακριβώς το λόγο το “όπλο” αυτό δεν πρέπει να στραφεί κατά των στρατιωτικών από δικά τους λάθη.

Γιατί τα γράφουμε όλα αυτά; 

Εκεί στην Ήπειρο υπάρχει Ένωση Στρατιωτικών , δραστήρια και αξιόλογη. Όμως ο υπέρμετρος ζήλος υποστήριξης των συναδέλφων τους στρατιωτικών έχει οδηγήσει κατ΄ επανάληψη σ΄ ένα λάθος που μπορεί εύκολα να γίνει επιχείρημα σ΄ όσους δεν θέλουν να υπάρχουν Ενώσεις Στρατιωτικών. Η εμμονή να τίθεται ως αίτημα η συνεχίση λειτουργίας στρατοπέδων για τα οποία υπάρχουν άλλα σχέδια δεν κάνει καλό. Δεν είναι στις αρμοδιότητες κανενός στρατιωτικού να τοποθετείται δημοσίως για το ποιο στρατόπεδο θα πρέπει να μείνει ανοιχτό και ποιο θα πρέπει να κλείσει. Κατανοητή η αγωνία κάποιων στρατιωτικών για το μέλλον τους αλλά αυτό δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δικαιολογήσει τέτοιες δημόσιες δηλώσεις. Κι επειδή έχουν γίνει περισσότερες από μία φορές ξεπερνούν πλέον το “στιγμιαίο λάθος”. 

Οι μόνοι που επιχαίρουν από τέτοιες κινήσεις και δηλώσεις είναι όσοι μανιασμένα προσπαθούν να διατηρήσουν τους στρατιωτικούς σε ρόλο απόλυτου κοινωνικού κομπάρσου.

Καλό θα είναι λοιπόν να βγουν μια και καλή τέτοιου είδους θέματα από την ατζέντα των Ενώσεων Στρατιωτικών. Άλλοι αποφασίζουν κι άλλοι κρίνονται γι΄ αυτά.






















onalrt.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com